-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Banii strânși într-un concert caritabil din Franța, donați refugiaților ucraineni care locuiesc în Bistrița

O asociație din Franța, din orașul înfrățit cu Bistrița, Besancon, a organizat un concert caritabil. Scopul acestui concert a fost de a susține refugiații ucraineni care s-au stabilit în Bistrița.

Asociația Franche-Sylvanie au organizat concertul cu artiști francezi, iar pe scenă au urcat Double Sky, Mawena, Kalarash Power Trio și Lounata. Întreaga sumă a fost trimisă la Bistrița, pentru sprijinirea refugiaților ucraineni care s-au stabilit aici după începerea războiului.

Trei asociații din Bistrița sunt înscrise pentru sprijinirea ucrainenilor: Asociația OM, Asociația Impact Bistrița și Asociația Tineri pentru Comunitate. La rândul lor, acestea vor primi sprijin din partea organizației franceze.

Luna august galben-albastră

Pe parcursul lunii august, asociațiile înscrise pentru ajutorarea ucrainenilor care poposesc în Bistrița vor organiza mai multe evenimente caritabile sau educative. Printre acestea se numără și asigurarea de pachete cu hrană pentru refugiați, dar și activități pentru copiii ucraineni.

„Mulțumim partenerilor noștri francezi pentru acest eveniment înălțător și susținerea eforturilor comunității bistrițene pentru sprijinul și incluziunea ucrainenilor”, a transmis Primăria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...