25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Bărbat din Brașov, bănuit de tergiversarea cercetărilor într-un dosar penal, reținut de polițiștii bistrițeni

Un bărbat din Brașov, cercetat pentru favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, a fost reținut de polițiștii de la investigarea criminalității economice, în urma unor percheziții. Cu această ocazie au fost descoperite și ridicate documente și înscrisuri relevante pentru cauză, fiind pus și sechestru pe două mașini.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziție.

Perchezițiile au fost efectuate în județele Brașov și Bacău, la persoane bănuite de tergiversarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate documente și înscrisuri relevante pentru cauză. Totodată, polițiștii au dispus aplicarea măsurii sechestrului asigurător asupra a două autoturisme, proprietatea unui bărbat de 41 de ani din Brașov, bănuit de comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri„, informează IPJ BN.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: