12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Bărbatul care a fugit din arestul la domiciliu să-și vadă copilul, după gratii

Bărbatul care a fost reținut ieri fiindcă a plecat să-și viziteze copilul, deși se afla în arest la domiciliu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 37 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de evadare și încălcarea unui ordin de protecție.

Mai exact, tânărul, care se afla în arest la domiciliu, a plecat de acasă să-și viziteze copilul, la o altă adresă.

În plus, împotriva bărbatului era emis și un ordin de protecție, prin care avea obligația de a păstra o distanță minimă de 100 metri față de mama copilului.

La data de 31 octombrie a.c., bărbatul reținut de polițiști pentru 24 de ore, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de evadare și încălcarea oricărei măsuri prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 31 octombrie a.c., iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit„, potrivit IPJ BN.

Mai multe detalii puteți citi aici:

Reținut după ce a fugit din arestul la domiciliu să-și vadă copilul

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?