12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Bârgăuan cercetat pentru uz de fals, după ce a prezentat un ”permis de Irlanda”

Un bârgăuan a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta a prezentat un ”permis de Irlanda”. În urma verificărilor, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru o ”colecție de infracțiuni„.

Un bărbat din Tiha Bârgăului a reușit să bifeze o colecție de infracțiuni ”dintr-o lovitură”. Acesta a fost oprit în trafic de polițiști și i s-au cerut documentele.

Bărbatul a prezentat un permis ”de Irlanda”, însă cercetările polițiștilor au arătat că documentul era fals.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pe strada General Grigore Bălan din municipiul Bistrița, un autoturism.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din Tiha Bârgăului, care a prezentat polițiștilor un document despre care pretindea că este permis de conducere eliberat de autoritățile din Irlanda.

În urma verificării documentului, polițiștii au constatat că nu prezintă elementele de siguranță ale unui document valabil. L-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul folosit avea inspecția tehnică periodică expirată. Mia mult, înmatricularea era suspendată din luna noiembrie 2022. Nici nu avea încheiat un contract de răspundere civilă obligatorie. În consecință, polițiștii au dispus sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în cuantum de 3175 de lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 RA și Legii 132/2017.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de:

  • conducerea unui vehicul fără permis
  • fals material în înscrisuri oficiale
  • uz de fals, urmând documentarea întregii activități infracționale” se arată în comunicatul IPJ BN remis presei.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: