16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Bârgăuan cercetat pentru uz de fals, după ce a prezentat un ”permis de Irlanda”

Un bârgăuan a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta a prezentat un ”permis de Irlanda”. În urma verificărilor, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru o ”colecție de infracțiuni„.

Un bărbat din Tiha Bârgăului a reușit să bifeze o colecție de infracțiuni ”dintr-o lovitură”. Acesta a fost oprit în trafic de polițiști și i s-au cerut documentele.

Bărbatul a prezentat un permis ”de Irlanda”, însă cercetările polițiștilor au arătat că documentul era fals.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pe strada General Grigore Bălan din municipiul Bistrița, un autoturism.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din Tiha Bârgăului, care a prezentat polițiștilor un document despre care pretindea că este permis de conducere eliberat de autoritățile din Irlanda.

În urma verificării documentului, polițiștii au constatat că nu prezintă elementele de siguranță ale unui document valabil. L-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul folosit avea inspecția tehnică periodică expirată. Mia mult, înmatricularea era suspendată din luna noiembrie 2022. Nici nu avea încheiat un contract de răspundere civilă obligatorie. În consecință, polițiștii au dispus sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în cuantum de 3175 de lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 RA și Legii 132/2017.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de:

  • conducerea unui vehicul fără permis
  • fals material în înscrisuri oficiale
  • uz de fals, urmând documentarea întregii activități infracționale” se arată în comunicatul IPJ BN remis presei.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.