-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

BĂTAIE de JOC: Cu bon de ordine, dar puși să aștepte cu orele și îngrămădiți cu toții în hol

Se-ntâmplă azi, la Policlinica Automed de lângă Gară. Mai multe persoane, programate pe bază de bon de ordine, pentru analizele pentru permis, au stat zeci de minute să aștepte medicii. Apoi au fost înghesuiți într-un hol.

”Distanțare socială” se aude non stop, de la autorități și cadre medicale. Mai ales în locurile publice și în spațiile închise, distanțarea socială ar trebui să fie literă de lege.

Doar că, exact cei ce o ”predică” o și încalcă. Un exemplu e ceea ce se întâmplă la Policlinica Polimed, de lângă gară. Mai multe persoane programate din timp, cu bon de ordine, ca să se poată păstra distanțarea socială au fost puse să aștepte zeci de minute și apoi înghesuite într-un hol.

Ne-am făcut programare din timp. Ca să nu venim și să ne nimerim mai mulți. După ce am stat zeci de minute afară, că medicii nu erau la policlinică, au sosit doi dintre ei. Așa că pe toți cei care așteptam, și care ne-am adunat în tot acest timp, ne-au înghesuit pe un hol” a transmis o persoană aflată la rând pentru analize.

Programările au fost făcute cu zile înainte, tocmai pentru a nu se suprapune mai multe persoane în același interval de timp. Și au primit bonuri de ordine.

Stăm deja de o oră și jumătate și medicii nu vin. E dezastru ce se întâmplă!” au mai transmis cei aflați la policlinica respectivă.

Imaginile au ajuns și în posesia oamenilor legii, care vor verifica informațiile și vor lua măsurile care se impun.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...