2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Bătrân accidentat de un tractor cu cositoare în timp ce se odihnea în iarbă

Un incident bizar s-a petrecut pe un drum comunal din Bistrița-Năsăud ce face legătura cu județul Mureș. Un bărbat care conducea un tractor cu cositoare a trecut peste un bătrân care se odihnea în iarbă. Victima a fost grav rănită și transportată la Spitalul Județean din Târgu Mureș.

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în urmă cu două zile pe un drum comunal din Bistrița-Năsăud care face legătura cu județul Mureș.

Un bărbat de 71 de ani din Urmeniș se odihnea în iarbă și a fost accidentat de un tractor cu cositoare care a trecut peste el.

„În seara zilei de 03 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 38 ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un tractor prevăzut cu cositoare, pe drumul comunal care face legătura între localitatea Câmp din judeţul Bistrița-Năsăud și localitatea Crăiești, din judeţul Mureș, având intenția de a intra pe un teren agricol, a trecut cu cositoarea peste un bărbat în vârstă de de 71 ani, din Urmeniș, care se afla întins în vegetația aflată pe sensul de deplasare al tractorului, în afara drumului comunal.”, informează reprezentanții IPJ BN.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean din Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit traumatisme la nivelul picioarelor, dar şi mai multe răni la nivelul feței şi al întregului corp.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au descoperit că tractorul nu era înmatriculat.

În urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...