21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Becleanul, finalist al Premiilor New European Bauhaus 2023! VOTĂM?!?

Proiectele desfășurate în Beclean au atras atenția comisiilor europene. Iar Centrul Legacy a propulsat orașul de pe Someș în finala Premiilor New European Bauhaus 2023. VOTĂM?!?

Becleanul se dezvoltă tot mai mult, cu ajutorul proiectelor finanțate din bani europeni. Numărul mare de fonduri atrase și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor au atras atenția comisiilor europene.

În luna martie, orașul de pe Someș a fost vizitat de reprezentanți din 23 de țări europene, fiind ales ca exemplu de bune practici, demn de urmat și de celelalte orașe europene.

Așa DA: Becleanul, dat ca exemplu de referință în întreaga Europă, datorită a trei proiecte! E prima dată în istorie când e ales un oraș mic

Mai mult, Centrul Legacy, inaugurat în toamna anului trecut, a propulsat Becleanul între cei 61 de finaliști ai Premiilor New European Bauhaus (NEB) 2023.

E nevoie de votul nostru pentru ca acesta să și câștige.

Becleanul este Ambasador NEB! Comisia Europeană recunoaște Becleanul ca exemplu de bune practici în rândul Uniunii Europene. Orașul de pe Someș este remarcat la cea mai importantă competiție anuală dedicată proiectelor realizate din fonduri europene. Asta datorită celui mai nou proiect: „Centrul Recreativ Legacy”.

Proiectul Becleanului a fost selectat printre cei 61 de finaliști ai Premiilor New European Bauhaus (NEB) 2023. A fost ales dintre peste 1450 de aplicații din toate statele membre UE, în urma unei evaluări de către experți independenți.

Suntem onorați să fim Ambasadori NEB! Dar mai ales pentru că suntem finaliștii celui mai prestigios concurs la nivelul Uniunii Europene.

Este o reală recunoaștere a muncii noastre și un semn de încredere pentru proiectele pe care le pregătim pentru dezvoltarea orașului Beclean și pentru binele comunității noastre!

Câștigătorii competiției vor fi anuntați în cadrul unei Ceremonii de Premiere! Aceasta va avea loc în perioada 21-22 Iunie la Bruxelles. Pe lângă votul juriului, proiectele finaliste participă la votul publicului.

Centrul Recreativ Legacy este finalist în cadrul Componentei A: „Campionii «Noului Bauhaus european»” – Categoria 3: „Prioritizarea locurilor și a persoanelor care au cea mai mare nevoie”.

Vizitați https://prizes.new-european-bauhaus.eu/, găsiți proiectul nostru și votați înainte de 24 mai!

Vă invit să votați proiectul orașului nostru și să dați mesajul mai departe, să câștigăm împreună Marele Premiu european!”, a scris primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: