7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Beneficiați de transport gratuit cu Transmixt? Gata cu drumurile la Primăria Bistrița! Cardurile vor fi încărcate online

Cei care beneficiază de transport gratuit în oraș cu Transmixt nu vor mai fi nevoiți să se prezinte la Direcția de Servicii Publice pentru încărcarea cardurilor de călătorie. Acestea vor fi încărcate trimestrial online.

Începând de la 1 iulie, Direcția de Servicii Publice pune în aplicare sistemul de încărcare online a cardurilor de transport gratuit. Practic, toate cardurile persoanelor care beneficiază de gratuități vor fi încărcate online, trimestrial.

Aceste nu vor mai fi nevoite să se prezinte la sediul Direcției de Servicii Publice. Sunt așteptate la sediu doar persoanele care solicită pentru prima dată cardul de transport gratuit. De asemenea, este necesară prezența în cazul pierderii sau deteriorării cardului.

Sunt așteptate și persoanele cu certificat de încadrare în grad de handicap cu termen de revuzuire, la primirea noului certificat. Aceeași regulă se aplică și persoanelor cu pensie de invaliditate, la primirea unei noi decizii medicale.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Direcției de Servicii Publice, din str. Liviu Rebreanu, nr. 2 – 4, telefon 0263/216202, e-mail [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...