4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

BISTRIȚA: Festivalul tradițional al romilor, în 15 august, la Muzeul Județean

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură BN și Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită marți, 15 august, la Festivalul tradițional al Romilor.

Biroul de Conservare, Cercetare, Protejare și Promovare a Culturii Tradiționale și Multimedia de la Centrul Județean pentru Cultură, în colaborare cu Partida Romilor „Pro-Europa” Bistrița-Năsăud, organizează și în acest an Festivalul Tradițional al Romilor.

 

Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul XXII, și se desfășoară în curtea Muzeului Județean, marți, 15 August 2023, de la ora 17:00.

Spectacolul în aer liber va cuprinde un program artistic susținut de:

  • Ansamblul folcloric „Balada” – Bistrița
  • Formația de dansuri țigănești „Le Romengo Ilo” – Sâncraiu de Mureș
  • Formația de dansuri țigănești „Floare de salcâm” – Țagu
  • Formația de dansuri maghiare „Vadrózsa” – Bistrița
  • Ansamblul folcloric „Izvorașul Rece” – Ruștior

Intrarea este liberă.

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.