-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Miercuri, 18 ianuarie, în Bistrița se colectează pubela galbenă pentru deșeurile din plastic-metal

Miercuri 18 ianuarie, în Bistrița și în localitățile componente, se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic – metal, anunță ADI Deșeuri BN.

În a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în municipiul Bistrița și în localitățile componente, conform programului de colectare de la poarta casei.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul de colectare a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

„Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 18 ianuarie și acești recipienți, odată cu pubela
galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate a județului poate fi consultat pe site-ul www.adideseuribn.ro sau la telefon  0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: