27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

BISTRIȚA: Festivalul Perelor, mâine, în Parcul cu peri seculari Lions!

Sunteți cu toții invitați la Festivalul Perelor, mâine, în Parcul cu peri seculari de pe Dealul Cocoș. Evenimentul este organizat de voluntarii Clubului Lions Bistrița, în parteneriat cu Harta Verde Romania și Asociația Ruralis. 

Avem deosebita plăcere de a vă invita, duminică – 10 octombrie 2021, de la ora 13, în Parcul perilor seculari – Lions, la Festivalul Perelor!”, au anunțat voluntarii Clubului Lions Bistrița.

Evenimentul face parte din proiectul „Conservarea biodiversității în livada tradițională extensivă cu peri seculari de pe Dealul Cocoș”. Acesta a fost lansat în această vară: 

FOTO/VIDEO – Se anunță un proiect fabulos, din care Bistrița are enorm de câștigat: Parcul cu peri seculari îngrijit de voluntarii Lions

Parteneri în proiect sunt și voluntarii de la Asociația Harta Verde Romania și Asociația Ruralis. În eveniment s-a implicat totodată și Stațiunea de cercetare și dezvoltare pentru pomicultură Bistrița. 

Cei care doresc să participe au la dispoziție și un mijloca de transport: „Un microbuz va pleca spre parc la ora 12.30 din parcarea de la Lidl (lângă Sala Polivalentă)”, au mai anunțat inițiatorii. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...