14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

BISTRIȚA: Festivalul Perelor, mâine, în Parcul cu peri seculari Lions!

Sunteți cu toții invitați la Festivalul Perelor, mâine, în Parcul cu peri seculari de pe Dealul Cocoș. Evenimentul este organizat de voluntarii Clubului Lions Bistrița, în parteneriat cu Harta Verde Romania și Asociația Ruralis. 

Avem deosebita plăcere de a vă invita, duminică – 10 octombrie 2021, de la ora 13, în Parcul perilor seculari – Lions, la Festivalul Perelor!”, au anunțat voluntarii Clubului Lions Bistrița.

Evenimentul face parte din proiectul „Conservarea biodiversității în livada tradițională extensivă cu peri seculari de pe Dealul Cocoș”. Acesta a fost lansat în această vară: 

FOTO/VIDEO – Se anunță un proiect fabulos, din care Bistrița are enorm de câștigat: Parcul cu peri seculari îngrijit de voluntarii Lions

Parteneri în proiect sunt și voluntarii de la Asociația Harta Verde Romania și Asociația Ruralis. În eveniment s-a implicat totodată și Stațiunea de cercetare și dezvoltare pentru pomicultură Bistrița. 

Cei care doresc să participe au la dispoziție și un mijloca de transport: „Un microbuz va pleca spre parc la ora 12.30 din parcarea de la Lidl (lângă Sala Polivalentă)”, au mai anunțat inițiatorii. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: