11.1 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

BISTRIȚA: Un strop de speranță și câteva tricouri speciale

Specialiștii au confirmat-o deja: Un strop de speranță și o perspectivă optimistă asupra vieții ne ajută să trecem mai ușor peste problemele grave din preajmă. Este ceea ce au încercat și bistrițenii de la „Brodează cu Teo”. Oferindu-ne câteva tricouri absolut speciale:

Teodora și Dan Achim din Bistrița se alătură celor care încearcă să facă ceva și să ajute comunitatea din care fac parte. Ei ne oferă în aceste zile dificile un strop de speranță. Ne invită, totodată, să privim lucrurile cu optimism și încredere, realizând câteva tricouri cu un mesaj devenit deja faimos: Totul va fi bine.

„Am avut o idee… Am transformat-o în realitate! Am decis să ajutăm cum și cu ce putem. Astfel că ne-am alăturat campaniei Totul va fi bine și vă punem la dispoziție un tricou polo personalizat, cu mesajul și simbolul speraței”, au transmis Teodora și Dan Achim. 

Tricoul poate fi achiziționat la prețul de 60 de lei. Pentru a intra în posesia lui, nu trebuie decât să accesați pagina Brodeaza cu Teo și să plasați aici comanda. Există diverse mărimi de tricouri, însă stocul este limitat.

Suma care va fi obținută din vânzarea tricourilor va fi integral donată. 

Cumpără pentru familia ta și susține campania mea! Implică-te și tu, astfel încât din puțin să putem face mult! Suntem încrezători în puterea voastră!”, au mai transmis Teodora și Dan Achim. 

[arve url=”https://youtu.be/4tDaWGuWZgs ” /]

Brodează cu Teo este locul unde visurile tale pot deveni realitate. Aici vei avea parte de servicii profesionale de broderie personalizată prin digitizare. Tu visezi, iar ei îți „confecționează” visul, din pasiune pentru broderie.

Oferim tehnologie de ultimă generație, îmbinată cu materiale de calitate superioară

Broderia reprezintă eleganță, longevitate, exclusivitate și individualitate.

Personalizeazăți fiecare ținută cu o broderie unicat, evidențiind astfel detaliile creațiilor vestimentare. Ești propiul designer, alături de profesioniștii de la Brodează cu Teo” – se definesc cei doi bistrițeni. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.