16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

BISTRIȚA: Un strop de speranță și câteva tricouri speciale

Specialiștii au confirmat-o deja: Un strop de speranță și o perspectivă optimistă asupra vieții ne ajută să trecem mai ușor peste problemele grave din preajmă. Este ceea ce au încercat și bistrițenii de la „Brodează cu Teo”. Oferindu-ne câteva tricouri absolut speciale:

Teodora și Dan Achim din Bistrița se alătură celor care încearcă să facă ceva și să ajute comunitatea din care fac parte. Ei ne oferă în aceste zile dificile un strop de speranță. Ne invită, totodată, să privim lucrurile cu optimism și încredere, realizând câteva tricouri cu un mesaj devenit deja faimos: Totul va fi bine.

„Am avut o idee… Am transformat-o în realitate! Am decis să ajutăm cum și cu ce putem. Astfel că ne-am alăturat campaniei Totul va fi bine și vă punem la dispoziție un tricou polo personalizat, cu mesajul și simbolul speraței”, au transmis Teodora și Dan Achim. 

Tricoul poate fi achiziționat la prețul de 60 de lei. Pentru a intra în posesia lui, nu trebuie decât să accesați pagina Brodeaza cu Teo și să plasați aici comanda. Există diverse mărimi de tricouri, însă stocul este limitat.

Suma care va fi obținută din vânzarea tricourilor va fi integral donată. 

Cumpără pentru familia ta și susține campania mea! Implică-te și tu, astfel încât din puțin să putem face mult! Suntem încrezători în puterea voastră!”, au mai transmis Teodora și Dan Achim. 

[arve url=”https://youtu.be/4tDaWGuWZgs ” /]

Brodează cu Teo este locul unde visurile tale pot deveni realitate. Aici vei avea parte de servicii profesionale de broderie personalizată prin digitizare. Tu visezi, iar ei îți „confecționează” visul, din pasiune pentru broderie.

Oferim tehnologie de ultimă generație, îmbinată cu materiale de calitate superioară

Broderia reprezintă eleganță, longevitate, exclusivitate și individualitate.

Personalizeazăți fiecare ținută cu o broderie unicat, evidențiind astfel detaliile creațiilor vestimentare. Ești propiul designer, alături de profesioniștii de la Brodează cu Teo” – se definesc cei doi bistrițeni. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...