-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Bistrițeanul Sorin Pop, pe locul 12 la Campionatul European și Campion Național la Formula 1000

Motociclistul Sorin Pop a reușit performanța de a ocupa locul 12 la Campionatul European BMU și primul loc la Campionatul Național al României. Cursele au avut loc la Serres, Grecia, iar competiția nu este încă gata.

Sorin ar fi vrut să ocupe un loc în primii 10 motocicliști, însă rezultatul compensează cu faptul că este campion al României, formula 1000.

„Sunt mulțumit de rezultate, am ținut ritmul cu cei mai buni concurenți din Campionatul European BMU la clasa Formula 1000, circuit Serres Grecia”, ne-a declarat Sorin.

Emoțiile au fost mari inclusiv după ce a început cursa. La ora 15:30, după ce s-a dat startul, un motociclist a căzut într-un viraj și a fost ridicat steagul roșu. Ploaia a amânat și ea startul pe pistă, iar cursa a fost reprogramată.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: