8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Bistrițenii vor avea un nou loc de picnic. Acesta va fi amenajat în Viișoara, pe malul Râului Bistrița

Primăria Bistrița intenționează să mai amenajeze un loc de picnic, singura astfel de zonă fiind, în prezent Pădurea Schullerwald. Locul de picnic, care va fi dotat și cu aparate de fitness, va fi amenajat pe malul Râului Bistrița.

Pe masa consilierilor locali, la ședința de mâine se va afla și un proiect care prevede amenajarea unui parc pe malurile Râului Bistrița, în localitatea componentă Viișoara.

„Având în vedere lipsa unui parc amenajat în localitatea componentă Viișoara, continua expansiune a localității, precum și distanța mare până la spațiile verzi și de agrement din cadrul municipiului, se impune amenajarea unui parc pe suprafața de teren degradat identificată – 19.621 de metri pătrați. Realizarea parcului din această zonă va conduce la creșterea suprafețelor verzi de la nivelul municipiului, pe fondul reintegrării în circuitul urban al spațiilor reziduale ale acestuia”, se arată în proiectul de hotărâre.

Parcul respectiv va avea alei pietonale, parcare pentru autoturisme, grupuri sanitare, mobilier urban, aparate de fitness, un teren de sport. De asemenea, aceasta va fi a doua zonă din Bistrița dotată cu obiecte pentru gătit în aer liber, adică pentru picnic, după Pădurea Schullerwald.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.