9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN), bilanț după un an de zile în Parlament

Exact acum un an de zile, în 21 decembrie 2020, depuneam jurământul de credință în fața poporului meu român, a oamenilor din Bistrița-Năsăud și a lui Dumnezeu!”, a reamintit deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia și-a reamintit ieri momentul depunerii jurământului în Parlament. Acesta  a conturat și un sumar bilanț, după primul an de activitate.

În acest timp am depus 35 de inițiative legislative, dintre care 4 deja au devenit legi!

Voi continua să lupt pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, pentru administrația publică locală, mediu economic, agricultori, tineri, mici producători și pentru toți oamenii pentru care Bistrița-Năsăud este acasă!”, a transmis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Avem cei mai mulţi copii care se culcă flămânzi, cei mai mulţi bolnavi care n-au bani de medicamente şi cei mai prost plătiţi angajaţi din Europa. Este realitatea pe care o trăim în România anului 2021. Statisticile ultimelor 12 luni ne arată că suntem ultimii la tot ce înseamnă bunăstare socială.

    În anul care tocmai se încheie, nu doar cifrele pandemiei neau urcat în topurile cele mai sumbre. Ci şi cele ale nevoilor, durerii şi abandonului. 2021 a adâncit şi mai tare prăpastia dintre cei care au şi cei care n-au avut niciodată.

    România este pe ultimul loc în ce priveşte nivelul de trai. O spun cifrele şi cei aproape jumătate dintre copiii ţării, apăsaţi de sărăcie. Până şi bulgarii stau semnificativ mai bine decât noi. Ponderea sărăciei este de 36,2%, în timp, în state precum Slovenia sau Cehia nivelul nu depăşeşte 13%. PENTRU CE LUPTATI PARAZITILOR ? REZULTATUL ,,LUPTEI ” VOASTRE SE REFLECTA IN NIVELUL DE TRAI AL CETATENILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.