0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN), bilanț după un an de zile în Parlament

Exact acum un an de zile, în 21 decembrie 2020, depuneam jurământul de credință în fața poporului meu român, a oamenilor din Bistrița-Năsăud și a lui Dumnezeu!”, a reamintit deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia și-a reamintit ieri momentul depunerii jurământului în Parlament. Acesta  a conturat și un sumar bilanț, după primul an de activitate.

În acest timp am depus 35 de inițiative legislative, dintre care 4 deja au devenit legi!

Voi continua să lupt pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, pentru administrația publică locală, mediu economic, agricultori, tineri, mici producători și pentru toți oamenii pentru care Bistrița-Năsăud este acasă!”, a transmis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Avem cei mai mulţi copii care se culcă flămânzi, cei mai mulţi bolnavi care n-au bani de medicamente şi cei mai prost plătiţi angajaţi din Europa. Este realitatea pe care o trăim în România anului 2021. Statisticile ultimelor 12 luni ne arată că suntem ultimii la tot ce înseamnă bunăstare socială.

    În anul care tocmai se încheie, nu doar cifrele pandemiei neau urcat în topurile cele mai sumbre. Ci şi cele ale nevoilor, durerii şi abandonului. 2021 a adâncit şi mai tare prăpastia dintre cei care au şi cei care n-au avut niciodată.

    România este pe ultimul loc în ce priveşte nivelul de trai. O spun cifrele şi cei aproape jumătate dintre copiii ţării, apăsaţi de sărăcie. Până şi bulgarii stau semnificativ mai bine decât noi. Ponderea sărăciei este de 36,2%, în timp, în state precum Slovenia sau Cehia nivelul nu depăşeşte 13%. PENTRU CE LUPTATI PARAZITILOR ? REZULTATUL ,,LUPTEI ” VOASTRE SE REFLECTA IN NIVELUL DE TRAI AL CETATENILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...