12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN), bilanț după un an de zile în Parlament

Exact acum un an de zile, în 21 decembrie 2020, depuneam jurământul de credință în fața poporului meu român, a oamenilor din Bistrița-Năsăud și a lui Dumnezeu!”, a reamintit deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia și-a reamintit ieri momentul depunerii jurământului în Parlament. Acesta  a conturat și un sumar bilanț, după primul an de activitate.

În acest timp am depus 35 de inițiative legislative, dintre care 4 deja au devenit legi!

Voi continua să lupt pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, pentru administrația publică locală, mediu economic, agricultori, tineri, mici producători și pentru toți oamenii pentru care Bistrița-Năsăud este acasă!”, a transmis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Avem cei mai mulţi copii care se culcă flămânzi, cei mai mulţi bolnavi care n-au bani de medicamente şi cei mai prost plătiţi angajaţi din Europa. Este realitatea pe care o trăim în România anului 2021. Statisticile ultimelor 12 luni ne arată că suntem ultimii la tot ce înseamnă bunăstare socială.

    În anul care tocmai se încheie, nu doar cifrele pandemiei neau urcat în topurile cele mai sumbre. Ci şi cele ale nevoilor, durerii şi abandonului. 2021 a adâncit şi mai tare prăpastia dintre cei care au şi cei care n-au avut niciodată.

    România este pe ultimul loc în ce priveşte nivelul de trai. O spun cifrele şi cei aproape jumătate dintre copiii ţării, apăsaţi de sărăcie. Până şi bulgarii stau semnificativ mai bine decât noi. Ponderea sărăciei este de 36,2%, în timp, în state precum Slovenia sau Cehia nivelul nu depăşeşte 13%. PENTRU CE LUPTATI PARAZITILOR ? REZULTATUL ,,LUPTEI ” VOASTRE SE REFLECTA IN NIVELUL DE TRAI AL CETATENILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: