8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): Românii au dreptul să știe adevărul!

Românii au dreptul să știe adevărul – consideră deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia. Acesta i-a solicitat procurorului general al României să facă lumină în cazul condamnării premierului Florin Cîțu în SUA.

I-am solicitat Procurorului General al României, Dnei. Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii.

De asemenea, am făcut apel și la Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis, să susțină aplicarea legii și a principiilor statului de drept – a mai transmis Bogdan Ivan Gruia. Asupra acestor principii a fost demarat un referendum național, validat de o majoritate covârșitoare a românilor. „Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate și aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau Prim-ministrul României.

Vrem să vedem dacă în România anului 2021, #SePoate ști dacă Prim-ministrul României e penal sau nu. Atât!

Românii merită să știe adevărul, iar legea trebuie să fie #lege pentru toți!, a concluzionat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. În primul rand trebuie avut în vedere ca nu a fost nici o condamnate PENALA!!!!
    Penali sunt alții condamnați, în speță de fata a fost un simplu incident🤣🤣🤣

  2. Nu sunt si nu agreez acest PNL, dar… cata vreme cineva nu are cazier judiciar ( penal ) si nu este urmarit international in nici un fel, NU ARE NICI O RELEVANTZA , maiales ca sunt fapte desuete si demult prescrise judiciar . La urma urmei, Romania si America, are relatii turistice, comerciale si de politie internationala ( INTERPOL ) – unde daca era cazul , SUA ar fi dat aceasta persoana in urmarire internationala si i-ar fi comunicat o fapta care se inscrie in ” cazierul judiciar ” … CEEA CE N-A FACUT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: