24.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

BOX: O medalie de aur și trei de argint pentru sportivii bistrițeni la naționale

Luptătorii de la CSM Bistrița și Proboxing Transilvania, secția box, s-au întors acasă cu medalii la gât: una de aur pentru Andrei Măjer și trei de argint pentru ați trei sportivi. Toți au participat la Campionatul Național de la Brăila.

Andrei Măjer de la CSM Bistrița, antrenat de Nicu Zăpârțan, este fiul fostului boxer Leon Măjer și a cucerit din nou podiumul în România la 13-14 ani, la categoria 90 de kilograme. Are 25 de meciuri până acum, dintre care 24 sunt victorii, majoritatea înainte de limită. A confirmat anul acesta și pe plan european, întorcându-se cu un bronz de la competiția continentală.

Andrei Măjer a câștigat primul loc din nou la CN de la Brăila, finala terminându-se în… câteva secunde. Adversarul din colțul opus a aruncat prosopul și a renunțat la luptă, astfel că Măjer a ieșit campion național.

„Bine a făcut. Și eu aș fi făcut la fel. Diferența de valoare e atât de evidentă, că riscam accidentări. Andrei era mult peste adversarul său și antrenorul lui nu a riscat nimic. N-am avut de multă vreme asemenea sportiv. Tehnică, forță, seriozitate, are tot ce trebuie. Depinde doar de el să ajungă acolo unde își dorește, adică la titlul mondial”, spune Nicolae Zăpârțan, antrenorul pugilistului, pentru sportulbistritean.ro.

Patrick Dobran și Andrei Drăguș de la Proboxing, antrenați de Daniel Măeran, au boxat în trei și patru meciuri, ambii ajungând în finală, unde au întâlnit adversari extrem de experimentați.

Ionuț Borgovan (CSM Bistrița) a reușit să câștige medalia de argint la categoria 75 de kilograme. A trecut de sferturi și de semifinale învingând doi adversari din Bacău, dar a avut ghinionul să-l întâlnească în finală pe Constantin Vicol, multiplu campion național.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...