7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

BRANDUL județului se lansează joi, la Muzeul Județean! Pentru „toți cei care POARTĂ în suflet Bistrița-Năsăud”

Brandul județului Bistrița-Năsăud se lansează mâine, 27 august 2020, la Muzeul Județean. Se anunță o întâlnire deosebită cu producătorii locali din Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud”, dar și câteva ateliere de creație pentru copii.

Joi, 27 august 2020, de la ora 20, la Muzeul Județean sunt invitați toți cei care poartă județul Bistrița-Năsăud în suflet.

Lansăm brandul județului Bistrița-Năsăud – o asumare a dezvoltării, o chemare a oamenilor de a construi viitorul județului împreună. Realizarea acestuia presupune un angajament ferm pentru dezvoltarea strategică, integrată și clară a județului. Din punct de vedere economic, turistic, educațional, cultural, al infrastructurii rutiere și a tuturor utilităților. Dar și din punctul de vedere al promovării obiectivelor, a oamenilor valoroși și a produselor locale.

Județul nostru s-a dezvoltat, dar continuă să crească, prin oameni, grijă, viziune, valorificarea și promovarea a tot ce are mai bun și mai frumos”, a transmis Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fvideos%2F3878932208864923%2F&show_text=0&width=560″ /]

 Brandul județului va fi lansat în cadrul unui eveniment care debutează la 17.00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Aici se va desfășura o ediție specială a Târgului Produs în Bistrița-Năsăud.

Te poartă gândul acasă? Poartă-n suflet Bistrița-Năsăud! Joi, 27 august, ora 17:00, la Complexul Muzeal Bistrita-Năsăud deschidem Poarta cu Produs în Bistrița-Năsăud:

  • Poarta tradiției – cu lada de zestre lăsată de strămoși;
  • Poarta prezentului – cu oameni de poveste, minunății și bunătăți care au gust…
  • Poarta viitorului – cu inspirație și drag de frumos, prin ateliere de creație pentru copii (vârsta între 5 – 12 ani)

Vor fi ateliere de scriere creativă ilustrată și modelaj în lut (cu Elfiarmaroc / Lori Lai) și artistul Adrian Puțura.

Durata atelierelor este de aproximativ 30 minute. Numărul maxim de copii dintr-o grupă: 6”, subliniază cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

Participarea se va face doar pe baza de înscriere, până miercuri, 26 august, la telefon 0771.02.48.31 0 au mai precizat cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

Evenimentul este deschis tuturor ce POARTĂ-n suflet Bistrița-Năsăud! De la ora 20:30, va avea loc lansarea brandului de județ, urmat de proiecții video și o conferință de presă”, a mai precizat Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.