10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

BRANDUL județului se lansează joi, la Muzeul Județean! Pentru „toți cei care POARTĂ în suflet Bistrița-Năsăud”

Brandul județului Bistrița-Năsăud se lansează mâine, 27 august 2020, la Muzeul Județean. Se anunță o întâlnire deosebită cu producătorii locali din Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud”, dar și câteva ateliere de creație pentru copii.

Joi, 27 august 2020, de la ora 20, la Muzeul Județean sunt invitați toți cei care poartă județul Bistrița-Năsăud în suflet.

Lansăm brandul județului Bistrița-Năsăud – o asumare a dezvoltării, o chemare a oamenilor de a construi viitorul județului împreună. Realizarea acestuia presupune un angajament ferm pentru dezvoltarea strategică, integrată și clară a județului. Din punct de vedere economic, turistic, educațional, cultural, al infrastructurii rutiere și a tuturor utilităților. Dar și din punctul de vedere al promovării obiectivelor, a oamenilor valoroși și a produselor locale.

Județul nostru s-a dezvoltat, dar continuă să crească, prin oameni, grijă, viziune, valorificarea și promovarea a tot ce are mai bun și mai frumos”, a transmis Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilradu.moldovan%2Fvideos%2F3878932208864923%2F&show_text=0&width=560″ /]

 Brandul județului va fi lansat în cadrul unui eveniment care debutează la 17.00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Aici se va desfășura o ediție specială a Târgului Produs în Bistrița-Năsăud.

Te poartă gândul acasă? Poartă-n suflet Bistrița-Năsăud! Joi, 27 august, ora 17:00, la Complexul Muzeal Bistrita-Năsăud deschidem Poarta cu Produs în Bistrița-Năsăud:

  • Poarta tradiției – cu lada de zestre lăsată de strămoși;
  • Poarta prezentului – cu oameni de poveste, minunății și bunătăți care au gust…
  • Poarta viitorului – cu inspirație și drag de frumos, prin ateliere de creație pentru copii (vârsta între 5 – 12 ani)

Vor fi ateliere de scriere creativă ilustrată și modelaj în lut (cu Elfiarmaroc / Lori Lai) și artistul Adrian Puțura.

Durata atelierelor este de aproximativ 30 minute. Numărul maxim de copii dintr-o grupă: 6”, subliniază cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

Participarea se va face doar pe baza de înscriere, până miercuri, 26 august, la telefon 0771.02.48.31 0 au mai precizat cei de la Produs în Bistrița-Năsăud.

Evenimentul este deschis tuturor ce POARTĂ-n suflet Bistrița-Năsăud! De la ora 20:30, va avea loc lansarea brandului de județ, urmat de proiecții video și o conferință de presă”, a mai precizat Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...