16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

„Bucuria” fără mască și distanțare socială de la Sîngeorz-Băi, în vizorul polițiștilor. Sute de persoane s-au adunat în fața primăriei

Bucurie mare aseară în fața Primăriei Sîngeorz-Băi dată de vestea că primarul în funcție Traian Ogâgău a mai obținut un nou mandat. Sute de persoane s-au strâns în fața înstituției, fără însă a purta măști sau a păstra distanța socială. Polițiștii analizează imaginile apărute în spațiul public.

Primarul Traian Ogâgău a obținut încă un mandat în fruntea Primăriei Sângeorz-Băi. Vestea a fost dată tocmai de el, pe pagina sa de Facebook. Live-ul făcut de Traian Ogâgău, care a candidat ca independent, însă a fost susținut până de curând de PNL, surprinde și bucuria locuitorilor orașului stațiune.

Sute de persoane s-au adunat în fața Primăriei Sângeorz-Băi și l-au aclamat pe primar, pe ritmuri de muzică populară. Momentul a fost presărat și cu artificii. S-a cam uitat de distanțare socială și chiar măști.

15 polițiști și 4 jandarmi au intervenit și i-au distanțat pe simpatizanți. În aproximativ o oră, mare parte din persoane au părăsit zona.

„Intervenția din cursul serii a vizat menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și preîntâmpinarea oricăror fapte de natură antisocială, în zonă fiind suplimentate efectivele cu luptatori de la Acțiuni Speciale, în total fiind 15 polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și 4 jandarmi. În aproximativ o oră, majoritatea persoanelor a părăsit zona respectivă și nu au fost înregistrate evenimente negative.Toate imaginile apărute în spațiul public vor fi verificate, iar în cazul în care se impune, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

https://www.facebook.com/traian.ogagau.9/videos/2782204252100251

Foto: Printscreen live Traian Ogâgău

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.