25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

„Bucuria” fără mască și distanțare socială de la Sîngeorz-Băi, în vizorul polițiștilor. Sute de persoane s-au adunat în fața primăriei

Bucurie mare aseară în fața Primăriei Sîngeorz-Băi dată de vestea că primarul în funcție Traian Ogâgău a mai obținut un nou mandat. Sute de persoane s-au strâns în fața înstituției, fără însă a purta măști sau a păstra distanța socială. Polițiștii analizează imaginile apărute în spațiul public.

Primarul Traian Ogâgău a obținut încă un mandat în fruntea Primăriei Sângeorz-Băi. Vestea a fost dată tocmai de el, pe pagina sa de Facebook. Live-ul făcut de Traian Ogâgău, care a candidat ca independent, însă a fost susținut până de curând de PNL, surprinde și bucuria locuitorilor orașului stațiune.

Sute de persoane s-au adunat în fața Primăriei Sângeorz-Băi și l-au aclamat pe primar, pe ritmuri de muzică populară. Momentul a fost presărat și cu artificii. S-a cam uitat de distanțare socială și chiar măști.

15 polițiști și 4 jandarmi au intervenit și i-au distanțat pe simpatizanți. În aproximativ o oră, mare parte din persoane au părăsit zona.

„Intervenția din cursul serii a vizat menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și preîntâmpinarea oricăror fapte de natură antisocială, în zonă fiind suplimentate efectivele cu luptatori de la Acțiuni Speciale, în total fiind 15 polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și 4 jandarmi. În aproximativ o oră, majoritatea persoanelor a părăsit zona respectivă și nu au fost înregistrate evenimente negative.Toate imaginile apărute în spațiul public vor fi verificate, iar în cazul în care se impune, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

https://www.facebook.com/traian.ogagau.9/videos/2782204252100251

Foto: Printscreen live Traian Ogâgău

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.