16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Casa EMA: Facem baie doar acasă! Să ne întâlnim curând!

Din cauza numărului mare de persoane diagnosticate cu COVID-19, unele firme își suspendă activitatea. Este și cazul Casei EMA. ”Facem baie doar acasă. Să ne întâlnim curând!” este mesajul postat de aceștia.

S-a declarat pandemie de coronavirus, la nivel mondial.

În România, numărul celor confirmați cu acest virus a trecut de 100. În acest context, se aplică planul 3 de strategie și de luni se impune stare de urgență.

Unele afaceri sunt obigate să-și suspende activitatea, până când lucrurile intră pe făgaș normal.

Este și cazul Casei Ema.

”Dragi prieteni ai Casei EMA, cu mare părere de rău vă anunțăm că de mâine facem baie doar acasă și înotăm doar în cadă până se rezolvă situația. Sperăm să fie cât mai repede. Îndrumarea noastră este să respectați instrucțiunile oficiale și într-un final va fi bine. Să ne întâlnim curând la piscină deci, sănătoși cum ne-am obișnuit!” au transmis aceștia prin intermediul Facebook-ului.

Nu doar la piscină se suspendă activitatea, ci tot ce ține de Casa EMA, pe perioadă nedeterminată.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...