8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Casa EMA: Facem baie doar acasă! Să ne întâlnim curând!

Din cauza numărului mare de persoane diagnosticate cu COVID-19, unele firme își suspendă activitatea. Este și cazul Casei EMA. ”Facem baie doar acasă. Să ne întâlnim curând!” este mesajul postat de aceștia.

S-a declarat pandemie de coronavirus, la nivel mondial.

În România, numărul celor confirmați cu acest virus a trecut de 100. În acest context, se aplică planul 3 de strategie și de luni se impune stare de urgență.

Unele afaceri sunt obigate să-și suspende activitatea, până când lucrurile intră pe făgaș normal.

Este și cazul Casei Ema.

”Dragi prieteni ai Casei EMA, cu mare părere de rău vă anunțăm că de mâine facem baie doar acasă și înotăm doar în cadă până se rezolvă situația. Sperăm să fie cât mai repede. Îndrumarea noastră este să respectați instrucțiunile oficiale și într-un final va fi bine. Să ne întâlnim curând la piscină deci, sănătoși cum ne-am obișnuit!” au transmis aceștia prin intermediul Facebook-ului.

Nu doar la piscină se suspendă activitatea, ci tot ce ține de Casa EMA, pe perioadă nedeterminată.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.