Cat ne costă un consilier personal de-al primarului Turc, lună de lună: între 6.000 și 8.000 de lei

16
3047

Cei patru consilieri personali ai lui Ioan Turc au salarii cuprinse între 6.000 de lei și aproape 8.000 de lei. Lunar, doar salariile celor patru scot din bugetul Primăriei Bistrița aproape 30.000 de lei.

Potrivit ultimului raport de funcții și salarii aferent lunii martie, publicat de Primăria Bistrița, consilierii personali ai primarului Ioan Turc au salarii mai mult decât decente. Astfel, cel mai slab plătit are un salariu brut de 6.398 de lei.

Cel mai bine plătit consilier are un brut de 7.969 de lei. Ceilalți doi consilieri personali au un brut de 7.774 de lei și respectiv 7.222 de lei.

Lunar, cu tot cu plata taxelor la stat, salariile celor 4 consilieri înghit aproape 30.000 de lei. Anual, numai pentru plata sfătuitorilor personali ai primarului Primăria Bistrița plătește 360.000 de lei.

Potrivit aceluiași raport, primarul are un salariu brut de 18.720 de lei, în timp ce viceprimarii câte 16.640 de lei. La salarii primesc cu 25% mai mult, pentru că Primăria Bistrița implementează proiecte pe fonduri europene.

16 COMENTARII

 1. Nu iti este rusine incompetentule să angajezi atâția consilieri degeaba care sunt la fel ca si tine de incompetenți,păi voi ar trebuii sa veniti cu bani de acasa la cat de gospodari sunteti,rusine partid de capuse sunteti mai rai ca si ciuma rosie.

  • Pai de ce sa-i fie rușine? Ca doar nu-i plătește din banii lui! La anu’ când Pisi o sa vrea salar mai mare o sa primească iar fraierii ca noi o sa plătim! Faci pariu cu mine ca la anu’ taxele o sa fie mai mari? La fel ca și salariul lui Pisi?

 2. Astea sunt cu tot cu sporurile de „funduri europene” pe care le iau „gonsilgierii” ? 🤣 🤣 🤣
  Refaceți calculul și adăugați și un spor de „fund” de vreo… 25% lejer. Deși cred că e mai mare.
  Keep digging!

  • Pt proiectele europene gen pistele de biciclete, pârtie și alte aberații ar trebui sa dea banii înapoi toți funcționarii care au încasat nemeritat banii pt ca le-au avizat, semnat și Recepționat fără cap! Punct! In felul asta i-ar mai responsabiliza sa iasă in teren, sa verifice, sa-și asime și sa știe ca plătesc dacă fac lucrări de mântuială! Banii înapoi!

 3. Consiliera de fier și consiliera pisi nu sunt pe proiecte?
  Hai a se poate primarele.
  Nu ești mai bun ca celalalt, te ai înconjurat de javre.
  Umbla vorba ca se trag toți de șireturi cu tine
  Nu mai pupi votul nostru în veci.
  Ramai cumadama de fier și pisi.

 4. Consiliera de fier și pisi nu sunt încă pe proiecte?
  Am auzit ca la doamna de fier stau la ușa unii ca la sfintele moaște.
  Cu e s a remarcat acest personaj în afara de cuvinte jignitoare precum „c__va patentata, vaca, proasta” asa își gratula subordonați din CJ.
  Dupe ce i a distrus s a dus sa l conducă pe primar el care nu i instare de nimic.
  Nu ești mai bun ca celalalt, o sa ramai cu ea și pisi.
  Păcat ca unii și au pus speranțele în acest primar care ne a dezamăgit.
  Nu mai pupi votul nostru.

 5. Pfff… bune salarii… ati uitat sporul de hrana… si faptul ca unii iau si spor de fonduri europene… iar altii cumuleaza, cel putin deocamdata, pensia cu salariu!!!

 6. Si inca mai are tupeul aceea consiliera a d-nului pimar de la Rodna sa ceara marire de salar cu 10% ar trebui sa le fie rusine.De ce nu poate lucra cu un singur consilier ca si primarul din Beclean si sa mai reduca din personalul de la primarie rusine sa va fie.

 7. Rog presa sa faca cat mai multa presiune pe primaria Bistrita.Tot ce s- a realizat pana avuma se va duce pe apa sambeti, in loc sa evoluam involuam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.