10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Câţi bani s-au strâns la Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”

A fost o seară cu adevărat magică pentru noi toți, plină de energie pozitivă, surprize și multe activități emoționante”, a transmis echipa Fundației Inocenți Bistrița, anunţând câţi bani au donat la Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” în acest an cei peste 150 de invitați.

Pe parcursul serii, cei peste 150 de invitați au avut ocazia să ia parte la diverse activități precum Christmas Bingo, Oglinda Magică, o tombolă, dar și o licitație. Printre produsele licitate s-au aflat și tricourile lui Gheorghe Hagi și al lui Gabi Balint, acestea purtând semnăturile sportivilor. De asemenea, și-au găsit proprietari și un tablou donat de Mariana Moldovan, un aranjament de Crăciun oferit de Atelierul Cristinei, produse Wawa Fresh Cosmetics, un voucher pentru un curs de dezvoltare pentru copii donat de Children Clever, flori realizate din hârtie oferite de Petalia by Ziona, dar și multe alte produse și servicii.

În seara evenimentului, directorul Fundației Inocenți Bistrița, Laura Filipoi, a înmânat diplome celor mai importanți colaboratori ai Fundației Inocenți Bistrița: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Clubul Rotary Bistrița si Clubul Rotary Nosa.

Mai multe detalii despre Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, ediția a XII-a puteţi recite accesând linkul de mai jos:

FOTO/VIDEO: O seară memorabilă, ieri, la Gala Moș Nicolae

Prin mărinimia invitaților și a sponsorilor noștri, anul acesta s-au strâns peste 40.000 de lei. Aceste fonduri vor asigura peste 1000 de sesiuni de terapie pentru copiii beneficiari ai Centrului de Intervenție Timpurie Inocenți. 

Recunoștința și mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei care, prin implicarea lor, au contribuit la succesul ediției din acest an: cei 150 de participanți, companiile și persoanele fizice care au donat obiecte și vouchere pentru activitățile din seara Galei, partenerii și colaboratorii noștri și, în mod special, către sponsorii noștri Terasteel SA și Wawa Fresh Cosmetics!

De asemenea, mulțumim și Cramei Jelna, Cofetăriei Elisabeta, lui Patriciu Emilian, Oglinda magică – 4D Art, Cocktails and Dreams, precum și voluntarilor noștri Silvia Galben și Claudiu Moldovan. An de an, prin acest eveniment, ne dorim să atragem atenția asupra situației copiilor cu dizabilități care pot face progrese incredibile în recuperare și reintegrare în societate și prin terapii alternative. Misiunea Fundației Inocenți este aceea de a oferi sprijin copiilor și familiilor acestora aflați în nevoie, pentru a avea o viață mai bună…”, a transmis echipa fundatiei Inocenţi Bistriţa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!