4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Ce-ați spune de o zonă de promenadă cu băncuțe și piste pentru biciclete în Sîngeorz-Băi? Cum se transformă Valea Borcutului:

Valea Borcutului din stațiunea Sîngeorz-Băi este pe cale să se transforme într-o spectaculoasă zonă de promenadă. Aceasta va avea inclusiv o pistă de biciclete și băncuțe unde turiștii și sîngeorzenii își vor putea trage sufletul.

După ore întregi de dezbatere în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Sîngeorz-Băi, adminstrația locală a orașului împreună cu reprezentanți ai ADR N-V au găsit soluția pentru reabilitarea Văii Borcutului: accesarea de fonduri europene pentru realizarea proiectului, care va schimba radical fața stațiunii balneoclimaterice.

,,Oportunitatea unei finanțări ne-a împiedicat până acum în realizarea acestui proiect. Inițial, nu am găsit finanțare decât prin Apele Române. Acum s-a ivit o linie de mobilitate urbană care ne-a oferit oportunitatea de a găsi această variantă de tubare. Urmărim să amenajăm o zonă de promenadă care să aibă inclusiv piste pentru bicicliști. În plus să diguim și Valea Someșului’’, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Practic zona de promenadă pe care și-o imaginează primarul orașului-stațiune va include nu doar piste pentru bicicliști, ci și băncuțe pe o parte și alta, fântâni arteziene, rondouri cu flori și bineînțeles coșuri de gunoi pentru a ajuta la păstrarea curățeniei.

Gina Bontaș

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: