19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Ce i-au făcut niște gherleni unei tinere din Dumitra

O tânără din Dumitra a experimentat ceva… rar întâlnit. Aceasta a fost, în weekend, în casa unor gherleni. După ce a plecat, proprietarii casei au sunat poliția. Femeia din Dumitra s-a trezit cu poliția la ușă și apoi a fost dusă în Gherla. Ce a urmat:

Sâmbătă și duminică, o tânără din Dumitra a fost într-o vizită, în Gherla.

După ce a plecat dintr-o casă din orașul Gherla, proprietarii imobilului au sunat și au cerut intervenția polițiștilor.

Organele abilitate au ascultat plângerea gherlenilor și s-au dus ieri la casa femeii din Dumitra.

Conform Dejeanul.ro, în urma percheziției efectuate ieri, la care au participat polițiști de investigații criminale din Gherla, polițiști de acțiuni speciale și criminaliști, au fost ridicați 1900 de lei și 50 de euro.

În urma acestei acțiuni, femeia și-a recunoscut fapta. Mai exact, tânăra de 26 de ani a recunoscut că în perioada 19 – 20 mai a pătruns fără drept într-un imobil din Gherla, de unde a sustras 9.700 de lei și 400 de euro.

Dumitreanca a experimentat însă ceva… aparte. În urma restituirii banilor, păgubiții au iertat-o.

Femeia a recunoscut fapta comisă și a restituit integral suma sustrasă părții vătămate, împăcându-se cu aceasta, fiind incidente prevederile articolului 16, alin. 1, lit. g din Codul de procedură penală (n.r. a fost retrasă plângerea prealabilă, în cazul infracţiunilor pentru care retragerea acesteia înlătură răspunderea penală, a intervenit împăcarea ori a fost încheiat un acord de mediere în condiţiile legii)”, mai anunță sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.