5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Ce l-a atras la noi în județ pe un clujean cu păr cărunt

Luni, polițiștii au fost solicitați să înceapă investigațiile într-un caz de furt, petrecut în Budești. La doar câteva zile, făptașul a fost identificat. Acesta este un bărbat cu păr cărunt, din județul Cluj.

Luni, un localnic din Budești a sunat la poliție și a anunțat că a fost jefuit.

Acesta a explicat polițiștilor că cineva i-a intrat în casă și i-a furat mai multe bunuri.

Polițiștii au început cercetările și ieri au reușit să identifice făptașul.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, într-un dosar de furt, înregistrat cu autor necunoscut, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit faptul că, la data de 26 martie a.c., un bărbat de 66 de ani din localitatea Cătina, județul Cluj, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un imobil situat pe raza comunei Budești. Bunurile au fost recuperate și restituite proprietarului, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de polițiștii Secției 1

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!