20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Ce spectacole puteți savura la Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu”

Se apropie Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu”, organizat de Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița! Iată ce spectacole aveți la dispoziție:

Evenimentul și-a câștigat deja un renume prin munca, efortul și pasiunea echipei organizatoare de la Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc”. Ediția cu numărul 14 aduce la Bistrița scriitori internaționali, actori de renume, spectacole de teatru pentru copii, lansări de cărți și reviste, simpozioane literare și piese de teatru dedicate Anului Centenarului.

Biletele pentru spectacolele de teatru incluse în Festivalul de teatru „Liviu Rebreanu” pot fi achiziționate de la sediul Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” din parc, în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 10 – 18!

Programul manifestării poate fi consultat în afișele prezentate mai jos:

O altă surpriză a lunii noiembrie, la Palatul Culturii, se anunță a fi și spectacolul omagial Familia „Cununa de pe Someș”. Vor fi celebrați cei 50 de ani de activitate (1968 – 2018), cum altfel dacă cu „dansuri originale, cântece și muzică – așa se prezintă artiștii ansamblului «Cununa de pe Someș» de la Palatul Culturii din Bistrița, din nordul Transilvaniei. De mai bine de 50 de ani, membrii săi și-au demonstrat virtuozitatea pe scena românească și internațională.

Emoții, trăiri, bucurii, împliniri, tristeți, reușite, glume, momente de neuitat… întru-un cuvânt o FAMILIE! Vă invităm să sărbătorim împreună cei 50 de ani de activitate neîntreruptă ai Ansamblului Profesionist «Cununa de pe Someș»! În data de 30 noiembrie 2018, ora 18:00, la Palatul Culturii va avea loc spectacolul aniversar semnat «Cununa de pe Someș»! Intrarea se face pe bază de invitație, iar acestea pot fi achiziționate de la sediul Palatului Culturii în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 10 -18”, anunță organizatorii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: