2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

Ce știți, mai avem primar?! Ne mai iubește? Oare ce mai crede Crețu despre noi?

Știți cine e în poză? Primarul nostru, mă! Ce nebuni sunteți. L-ați și uitat? Fix așa arăta ultima dată când l-ați ales. Ați zis ceva urât de el și s-o fi supărat pe noi? N-a mai fost văzut de săptămâni bune, a trecut și pandemia peste noi și primarul Crețu nimic, niciun mesaj, o încurajare, nimic, „cacum” n-am exista pentru el. Sigur am zis noi ceva, sigur l-am supărat cu ceva… Să vedeți că s-o fi pensionat și chiar e primar Niculae, l-au rezolvat pe post și fără alegeri…

Nu știm cum s-a făcut, dar iaca, suntem fără primar. Bistrița, orașul fără primar în timpul pandemiei. Și cea mai mică comună din județul ăsta a avut un primar care a făcut și a dres pentru comunitatea sa. Și-au luat măsuri de protejare a populației, și-au păzit izolații, le-au dus de mâncare, i-au dat pe cetățeni și cu biocid de animale din tunuri de zăpadă numai să le fie bine, au ținut legătura cu cei din afară, oricum, au fost prezenți. Numai al Bistriței, ia-l de unde nu-i. Nu-i, dom’le, nu-i și gata. După ce l-am certat noi, ăștia de  la ziar, că a venit din Germania și n-a stat în izolare, a stat să ne ajungă. Nu l-a mai văzut nimeni. Nu l-a mai auzit nimeni. O fi ieșit la pensie și acu chiar e primar Niculae, da’ noi aflăm ultimii, nu mai suntem nici noi, ăștia de la Bistrițeanul.ro, ce-am fost.

Ne-am uitat pe pagina lui de Facebook, poate ne-a lăsat un mesaj și n-am fost atenți noi. Vezi de treabă. Dispărut de 3 ani, ultima postare din 17 februarie 2017, seara, pe apus. Niciun politician nu ne-a făcut asta, toți au călcat accelerația în social media. Ne-a lăsat totuși ceva la ce să visăm până în 2020. Iaca, suntem în 20 20 (cum ar zice duamna Veo, fost premier) și noi tot la desenele animate de ni le-a lăsat Crețu amintire ne uităm:

419 distribuiri și 536 de oameni au dat cu Like-ul, Inimioara sau au rămas cu gura căscată la postarea asta. No, acu vă puteți lua înapoi Like-urile și Inimioarele că oricum i se fâlfâie, are pensie mare, casă cu piscină în construcție, că doar nu se poate duce în Aquapark. Că da, suntem în 2020 și Aquaparku’ din Wonderland e ca schiatu’ pe Pârtia Cocoș. Îl vezi și nu e!

Acu, o dată măcar în viață ar trebui să fim uniți și să ne rugăm TOȚI, într-un glas, să meargă să-i facă piscina cine a făcut și ștrandul Codrișor cu 1 milion de Euro (măcar pe jumate banii). Nu de alta, da’ să facă și primaru’ baie tot ca bistrițenii, 3 zile pe an, una-n iulie și două în august. Să dea Domnul, ba să-i cadă vopseaua din bazin, ba să fie apa rece și să-i clănțăne dinții în gură. Ca nouă, nimic diferit, să simțim la fel, noi cu el. Doamneeee, ne auzi? Aia cu karma mai funcționează?

P.S.: Ne-am prins și noi acu de ce vicele Niculae prestează pe Facebook cât pentru doi. Păi el face postări și pentru primar, să nu zică cârcotașii că ia salariul degeaba ăl mare. Acu, dacă stăm să ne gândim bine, Niculae chiar ar putea fi primar și noi să aflăm ultimii. Poate i-a lăsat Crețu moștenire Primăria Bistrița și s-a retras, e-n pensie, da’ n-are nimeni curaj să ne-o zică…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...