20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Cea mai scumpă țigară e la Sângeorz-Băi! Cât a plătit un bărbat care a aruncat un chiștoc pe jos

Autoritățile locale din Sângeorz-Băi sunt determinate să facă curat cu orice preț. Astfel că sunt arși la buzunar inclusiv cei care nu aruncă chiștoacele de la țigări la coșul de gunoi. Cât l-a costat pe un bărbat un astfel de gest:

Poliția Locală din Sângeorz-Băi nu iartă nimic, mai ales când vine vorba despre aruncat gunoaie aiurea. Așa se face sunt aspru „pedepsiți” inclusiv cei care nu sunt atenți unde aruncă chiștoacele de la țigări.

Instituția a amendat un bărbat în Sângeorz-Băi pentru că a aruncat chiștocul de țigară pe jos. Amenda a fost de 350 de lei.

Astfel de practici întâlnim în mai toată Europa și nu numai, în orașele mari. Vizate sunt îndeosebi destinațiile turistice.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Amenzi, pe care nu le va plati nimeni, niciodata !
    MAI BINE AR DA O LEGE SA-I FORTZEZE PE GA.O.ZERI SA ISI MANANCE CHISTOACELE … ca pe ” duhani”… ii doare fix in c*r de noi toti … ! Nu-i vedeti cum mic.o.cosii-tzi ” pufaie”-n nas peste tot ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: