1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Cea mai scumpă țigară e la Sângeorz-Băi! Cât a plătit un bărbat care a aruncat un chiștoc pe jos

Autoritățile locale din Sângeorz-Băi sunt determinate să facă curat cu orice preț. Astfel că sunt arși la buzunar inclusiv cei care nu aruncă chiștoacele de la țigări la coșul de gunoi. Cât l-a costat pe un bărbat un astfel de gest:

Poliția Locală din Sângeorz-Băi nu iartă nimic, mai ales când vine vorba despre aruncat gunoaie aiurea. Așa se face sunt aspru „pedepsiți” inclusiv cei care nu sunt atenți unde aruncă chiștoacele de la țigări.

Instituția a amendat un bărbat în Sângeorz-Băi pentru că a aruncat chiștocul de țigară pe jos. Amenda a fost de 350 de lei.

Astfel de practici întâlnim în mai toată Europa și nu numai, în orașele mari. Vizate sunt îndeosebi destinațiile turistice.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Amenzi, pe care nu le va plati nimeni, niciodata !
    MAI BINE AR DA O LEGE SA-I FORTZEZE PE GA.O.ZERI SA ISI MANANCE CHISTOACELE … ca pe ” duhani”… ii doare fix in c*r de noi toti … ! Nu-i vedeti cum mic.o.cosii-tzi ” pufaie”-n nas peste tot ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.