13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Cele două fete din accidentul de la Bistrița-Bârgăului sunt verișoare. Una dintre ele este în stare critică

Una dintre cele două tinere din Bistrița-Bârgăului implicate în accidentul petrecut în weekend pe drumul ce duce spre Colibița este în stare critică, în timp ce cealaltă începe să își revină. Cele două au fost luate la ocazie de către șoferul care a și decedat.

Două tinere de 25 de ani din Bistrița-Bârgăului au fost grav rănite într-un accident petrecut în weekend pe drumul care duce spre Colibița. Se pare că cele două sunt verișoare și se îndreptau spre casă în momentul producerii accidentului. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Tânărul șofer din Mijlocenii Bârgăului, care a decedat în urma accidentului, le luase la ocazie pe cele două. Autoturismul pe care îl conducea nu era al său. Potrivit primarului comunei Bistrița-Bârgăului, una dintre fete muncea în Irlanda. Aceasta nu este singura încercare prin care a trecut familia sa. În urmă cu 7-8 ani le-a ars casa.

Dacă una dintre ele începe să își revină, cealaltă este în continuare în stare critică.

„Starea de sănătate a uneia dintre paciente este critică, fiind în continuare intubată și ventilată mecanic. În cazul celeilalte paciente, evoluția stării de sănătate este favorabilă, ea fiind detubată și în stare stabilă”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...