12.6 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

City Health, aplicația folosită de un bistrițean pentru a-și „executa” vecinii

Supărare mare, printre locuitorii din Subcetate! Un vecin folosește aplicația City Health pentru a semnala o problemă spinoasă din zonă: lipsa parcărilor. Iar administrația locală, prin polițiștii locali, „rezolvă” problema… cu amenzi! Bistrițenii din zonă chiar suspectează că e vorba despre un polițist local care se semnează pe aplicație cu „Anonim”.

Aplicația City Health e funcțională, de câteva săptămâni, și în Bistrița. Sute de notificări privind diferite probleme din oraș au fost trimise aici. Unele dintre ele și-au găsit rezolvarea imediat, altele sunt în curs de rezolvare.

Totuși, în ultimele zile, un bistrițean folosește aplicația pentru a semnala o problemă spinoasă: lipsa parcărilor din Subcetate. Doar că, administrația locală, rezolvă problema… prin amenzi. Locatarii din zonă sunt extrem de supărați pe faptul că primesc amenzi peste amenzi, dar NU EXISTĂ soluții. Și își acuză vecinul că și-a dezvoltat… un hobby.

Mai mult, cei din zonă suspectează că cel care face sesizările, fie are pe cineva care lucrează la Poliția Locală, fie este CHIAR un polițist local care-și „dă de lucru”.

Se vede bordul unei mașini, în multe din pozele postate în reclamațiile de pe aplicație. Și analizând bordul, mulți am ajuns la concluzia că este o mașină albă care ar aparține unui polițist local, că are o geacă înăuntru pe care scrie poliția locală. Sau dacă nu e el, atunci ce face? Se semnează cu Anonim, ca să aibă rating și puncte adunate pe aplicație??? Păi nu e normal așa ceva. NU există parcări în zonă, și parcăm pe unde putem. Așa rezolvă Primăria problema? Cu amenzi??”, au spus revoltați cei din zonă.

 

Majoritatea pozelor sunt făcute noaptea târziu sau dis de dimineață. În această dimineață, imediat după ora 05.00, „Anonim”-ul din Subcetate posta poze, iar la ora 06.00, poliția locală deja lăsa amenzi în parbrize.

De multă vreme ni s-au tot promis parcări în zonă. Și nu s-au făcut. Asta e bătaie de joc!! Păi cum să dai amenzi peste amenzi dar să nu vii cu o soluție? Că efectiv NU găsești parcări seara când vii acasă!! Și vecinul ăsta ar trebui să-și găsească altceva de făcut!! Să ne facă parcări. Și apoi să amendeze pe capete!”, au spus cei din Subcetate.

Deja mai bine de 10 proprietari de autoturisme au fost sancționați de polițiștii locali, care, se pare, răspund extrem de prompt la semnalările de pe City Health.

Un astfel de „episod”, al unui bistrițean zelos, a mai avut loc tot în Subcetate, în vara lui 2018, când zeci de proprietari din zonă au primit „invitații” de la Poliția Locală. Atunci, cel care dăduse zeci de telefoane la Poliția Locală era nervos că a fost amendat, după ce își parcase mașina pe spațiul verde din cauză că nu-și găsise loc de parcare.

Cum și-a „executat” un bistrițean vecinii

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...