21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Cofetăria CRISTINA: Sărbătorim Învierea cu pască, prăjituri de casă și cozonaci!

Chiar dacă nu trăim cele mai liniștite vremuri – sărbătoarea de Paști se apropie, precum speranța în vremuri mai bune și mai senine. Iar specialiștii patiseri și cofetari de la Cofetăria Cristina sunt pregătiți să vă ofere cele mai gustoase preparate tradiționale:

Produsele tradiționale de Paști nu vor lipsi nici în acest an din oferta Cofetăriei Cristina. Așa că bistrițenii care își doresc o masă de Paști așa cum se cuvine și cum tradiția o cere – pot apela la ei cu încredere.

Cofetăria Cristina vă oferă de Paști saleuri, dar și cozonaci cu cacao, stafide sau rahat. Nu lipsesc din ofertă nici cozonacii Poronyo.

Cozanacii bucovineni pot fi achiziționați și în cantități mai mici, de o jumătate de kilogram.

Tot de la Cofetăria Cristina vă puteți garnisi masa de Paști cu prăjituri asortate și cu tradiționala Pască. 

Tot ce producem în laborator, respectă strict rigorile de curățenie și dezinfecție, cu atenție maximă la protejarea sănătății clienților și a angajaților noștri”, au subliniat cei de la Cofetăria Cristina.

Comenzile pentru produsele de Paști se preiau pâna în data de 11 aprilie.

Comenzile se fac de marți până duminică, între orele 7:00 și 18:30, la numerele de telefon 0748.115.459 sau 0748.823.645.

Se livrează după orele 14:00. în oraș, transportul costă 5 lei. Comenzile de peste 30 de lei beneficiază de transport gratuit. Plata se va face numerar, pe baza bonului fiscal.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...