28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

COLIBIȚA: Salvați de jandarmi din nămeți

O familie care venise în weekend în vacanță la Colibița a rămas împotmolită la câteva sute de metri de cabana unde trebuiau să ajungă. Singurii care au oprit să le dea o mână de ajutor turiștilor rămași prinși între nămeți au fost jandarmii. VEZI ce mesaj au primit câteva ore mai târziu:

„Bună ziua, mă numesc Crap Gabriel, sunt din Iași și în data de 07.02.2020 aflându-mă împreună cu soția și copilul în județul Bistrița-Năsăud, cu 800 de metri înainte de a ajunge la pensiunea Roua Călimanilor din stațiunea turistică Colibița, din cauza vremii și a carosabilului am rămas împotmolit cu mașina.
Pe această cale, aș dori sa le mulțumesc din suflet celor doi subofițeri care erau cu mașina marca Duster nr . MAI 41498. Au fost singurii care au oprit și ne-au ajutat și care au arătat că înainte de toate sunt oameni.
Cinste lor și instituției dumneavoastră. Vă mulțumesc!”

„Acesta este mesajul primit pe e-mail-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, ca urmare a sprijinului oferit de către sg. maj. Vlasa Bogdan și sg. maj. Sfrengeu Darius – jandarmi montani în cadrul postului Colibița, în seara zilei de 7 februarie a.c., ora 22.30”, au precizat cei de la Jandarmeria Bistrița, în urmă cu puțin timp, într-o postare pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...