14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Trei competiții mari din tenisul pentru tineri, organizate la Bistrița! Cine ne reprezintă orașul

Sala Sporturilor „Gheorghe Bozga” din Bistrița va găzdui trei competiții importante pentru tenisul de masă la categoria de tineri, juniori și seniori. Competiția începe în data de 16 noiembrie și va lua sfârșit pe 20 noiembrie.

În aceste zile, la Bistrița, au loc trei competiții cu importanță ridicată pentru sportivii care practică tenisul de masă.

Una dintre competiții este Top 16 juniori 1, iar legitimata Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița, Ioana Sîngeorzan, reprezintă județul.

La Campionatul Național de tineret și Top 16 seniori, celelalte două competiții ce au loc în municipiu, vor evolua Ioana Sîngeorzan și Ana Barbu.

Din Bistrița, reprezentând CSM Bistrița, participă la masculin Blanariu Dionisie, Roșca Mihai și Szilagyi Paul, iar la feminin Sîngeorzan Cristina și Boieriu Cezara.

Iată programul:

TOP 16 juniori 1 și seniori:

MIERCURI, 16 noiembrie

JUNIORI

ora 09:00-13:00 – grupe băieți și fete

ora 16:00-20:00 – tablouri băieți și fete

SENIORI 

09:00-13:00 – grupe băieți și fete

16:00-20:00 – tablouri băieți și fete

Program Campionatul Național de Tineret, conform FRTM.ro:

„Antrenorii Mihaela Șteff și Alex Dincă sunt încrezători că jucătoarele noastre vor avea evoluții cât mai bune. Ei speră să reușească să continue seria succeselor din ultima perioadă”, a comunicat CS Gloria 2018 pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?