10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Comuna Căianu Mic va avea patinoar modern de aproape 300 de metri pătrați

În comuna Căianu Mic urmează să fie montat un patinoar modern pentru iubitorii sportului pe patine. Acesta are o dimensiune de aproape 300 de metri pătrați și va fi așezat într-un loc accesibil cetățenilor comunei.

Patinoarul destinat cetățenilor va fi montat în următoarele zile, spune Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic. Acesta are o dimensiune de aproximativ 300 de metri pătrați.

„Zilele trecute vorbeam despre faptul că pregătim o surpriză pentru frumoasa noastră comunitate! Ei bine, tinerii și iubitorii de sporturi ale anotimpului rece se vor putea bucura în curând de un frumos patinoar modern montat în inima comunei Căianu Mic.

Am făcut aceste demersuri pentru că întreg aparatul administrativ al comunei își dorește să ofere cetățeanului bucuria sărbătorilor și cu această ocazie încurajăm și mișcarea printre cei tineri. Patinoarul are dimensiuni îndestulătoare, de peste 200 de metri pătrați, aproape de 300 de metri pătrați.
Am promis că le vom face surprize și ne ținem de cuvânt”, a declarat Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic, pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si la Branistea intreg aparatul administrativ isi doreste sa ofere cetateanului posibilitatea de a juca fotbal pe terenul sintetic construit cu fonduri europene dar contra cost, este lacat, se deschide numai pe bani fara chitanta. Acelasi aparat administrativ nu il intereseaza ca DJ172F care strabate comuna este praf pt ca este deviata circulatia camioanelor dintre cluj si suceava, circulatie deviata in urma cu doua luni pt 30 de zile. Felicitari celor din Caianu Mic ca au stiut sa aleaga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...