20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Concert caritabil, pentru familiile nevoiașe în pragul Sfintelor Paști, la Dacia. Intrarea, pe bază de donație

La Centrul Cultural Dacia va avea loc un concert caritabil dedicat familiilor nevoiașe din Bistrița. Organizatorii – Centrul Județean pentru Cultură BN și Consiliul Județean – și-au propus să le facă o bucurie în preajma sărbătorilor de Paște care se apropie.

Concertul caritabil „Am venit la Tine, Doamne!” cuprinde pricesne și cuvinte de învățătură creștin ortodoxă. Participă soliștii Ansamblului Profesionist „Dor Românesc” Bistrița.

Pe scenă vor evolua Domnica Dologa, Mirela Petruș, Cristina Retegan, Anuța Motofelia, Nicolae Cioancă, Oana Matei Coruți, Anamaria Marti, Ioachim Spân, Veronica Bălan și Lenuța Purja.

Evenimentul are loc miercuri, 29 martie 2023, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Dacia.

În cadrul spectacolului caritabil vor fi evocați și marii duhovnici români Părintele Cleopa, Părintele Iustin Pârvu, Părintele Galeriu și Î.P.S. Mitropolit Bartolomeu Anania.
Organizatorii au pregătit inclusiv înregistrări cu mesaje și cugetări creștine din partea
IPS Arhiepiscopul și Mitropolitul Andrei Andreicuț și a episcopului Macarie Drăgoi.
„Intrarea se face pe bază de donație. Invitațiile se pot procura de la casieria Centrului Cultural „Dacia”. Suma adunată se va dona familiilor nevoiașe, în prag de mare Sărbătoare Creștină”, au transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!