13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

CONCURS: 10 ani de Bistrițeanul! Dăm de băut!

La aniversarea celor 10 ani, dăm 10 sticle de vin de nota 10 de la Crama Jelna. Cele 10 sticle vor ajunge la unul dintre cititorii Bistriteanul.ro, care va bea în cinstea noastră câte o sticlă de vin pentru fiecare an! Mai punem la bătaie încă 5 sticle – tot de la Crama Jelna – care vor merge la alți 5 cititori.

Cum?! Simplu! Trebuie doar să ne trimiți un e-mail pe adresa de mail a redacției sau un comentariu pe pagina de Facebook – în care să ne spui  ce anume a însemnat pentru tine Bistriteanul.ro.

Premiul cel mare, cele 10 de sticle de vin de diferite sortimente (inclusiv vinul premiat recent la Brașov), va ajunge la cititorul care ne va lăsa cel mai impresionant comentariu. Așteptăm mesajele voastre de azi, 31 martie, până duminică seara, 1 aprilie, la ora 20:00.

Ne puteți ajuta să luăm decizia cea mai bună invitându-vă prietenii să vă susțină sau chiar să distribuie comentariile voastre. Alte 5 sticle de vin vor ajunge la alți 5 cititori care ne vor impresiona prin comentariile lor…

Anunțăm câștigătorii luni dimineața și tot luni le puteți ridica de la sediul nostru.

Mulți ani împreună, cu știri pozitive să sărbătorim încă 100 de ani!

Vă iubim și mulțumim pentru tot: pentru subiecte, critici, laude, comentarii, aprecieri și multe altele…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: