13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Consiliul Județean BN: Anunț referitor la proiectul „Construire pod pe DJ 172G, Orhei”

Anunţ public

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire pod pe DJ 172G, km 39+315 Orhei, județul Bistrița-Năsăud”, propus a fi amplasat în localitatea Orheiu Bistriței, comuna Cetate, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str.Parcului, nr.20 şi la sediul titularului: CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, din municipiul Bistrița, Piața Petru Rareș, nr.1, în zilele de luni – joi între orele 9 – 15 și vineri, între orele 9 – 13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu.

Vicepreşedinte

Tiberiu-Ciprian Kecskes-Simionca

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!