8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Copilul tău vrea o jucărie anume? Stai liniștit! La Universul Jucăriilor, din Winmarkt, găsești tot ce vrei! Chiar și jocuri pentru cei mari

Copiii îi așteaptă nerăbdători pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Dar doresc în ghetuțe sau sub brad o anumită jucărie. Una văzută în vreo reclamă, sau revistă. Stai liniștit! Îi poți ajuta pe Moși să găsească exact ce vrea micuțul tău. La Universul Jucăriilor, în Winmarkt, găsești de toate! Chiar și pentru bebeluși sau pentru voi, cei mari.

Am intrat în luna cadourilor! O lună în care copiii sunt cei mai nerăbdători, fiind recompensați, dacă au fost cuminți, de Moș Nicolae, cu bunătăți în papucei. Apoi vine Moș Crăciun, care-și golește desaga sub brad.

Doar că dorințele copiilor sunt parcă „de negăsit” și Moșii se află în dificultate!

Dar fiți fără grijă, că ajutoarele Moșilor au găsit locul perfect de unde să cumpere ORICE jucărie pe care copiii și-o doresc.

La etajul III, în Winmarkt, găsești de toate. La Universul Jucăriilor, nu poți să dai greș în îndeplinirea dorințelor micuților tăi.

Aici găsești jucării pentru bebeluși. Sau plușuri și păpuși interactive pentru copii mici. Nu poți da greș cu păpușile Barbie sau cărucioarele și măsuțele de înfășat, atât de îndrăgite de fetițele mai mari.

Vei găsi setul perfect de Lego, mașinile sau dronele cu telecomandă, perfecte pentru băieți.

Poți cumpăra chiar și sănii sau mașinuțe mici și căluți.

DOAR la Universul Jucăriilor din Winmarkt mai găsești plușuri mari.

Mai mult, de aici poți cumpăra și tot ceea ce ai nevoie din gama pentru copii mici: pătuțuri, carseat-uri, măsuțe de înfășat, biberoane etc.

Și ca să vezi că găsești de toate, pentru toți, pe rafturi așteaptă jucăriile din orice reclamă pe care micuțul tău o vede. Găsești chiar și jocuri pentru cei mari: Qatan, Activity, Monopoly- Star Wars etc.

Iar dacă micuțul tău nu are o preferință, la Universul Jucăriilor, personalul foarte amabil te ajută să găsești cadoul perfect pentru copilul tău.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Nu mai umbla din magazin în magazin! Mergi direct la Winmarkt, la Universul Jucăriilor! Tot ce dorești, aici găsești!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Avantaje ale aluminiului în construcții și proiectare

Arhitecții și proiectanții din ziua de azi sunt într-o căutare permanentă de materiale de construcție sustenabile,...

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...