2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Copilul tău vrea o jucărie anume? Stai liniștit! La Universul Jucăriilor, din Winmarkt, găsești tot ce vrei! Chiar și jocuri pentru cei mari

Copiii îi așteaptă nerăbdători pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Dar doresc în ghetuțe sau sub brad o anumită jucărie. Una văzută în vreo reclamă, sau revistă. Stai liniștit! Îi poți ajuta pe Moși să găsească exact ce vrea micuțul tău. La Universul Jucăriilor, în Winmarkt, găsești de toate! Chiar și pentru bebeluși sau pentru voi, cei mari.

Am intrat în luna cadourilor! O lună în care copiii sunt cei mai nerăbdători, fiind recompensați, dacă au fost cuminți, de Moș Nicolae, cu bunătăți în papucei. Apoi vine Moș Crăciun, care-și golește desaga sub brad.

Doar că dorințele copiilor sunt parcă „de negăsit” și Moșii se află în dificultate!

Dar fiți fără grijă, că ajutoarele Moșilor au găsit locul perfect de unde să cumpere ORICE jucărie pe care copiii și-o doresc.

La etajul III, în Winmarkt, găsești de toate. La Universul Jucăriilor, nu poți să dai greș în îndeplinirea dorințelor micuților tăi.

Aici găsești jucării pentru bebeluși. Sau plușuri și păpuși interactive pentru copii mici. Nu poți da greș cu păpușile Barbie sau cărucioarele și măsuțele de înfășat, atât de îndrăgite de fetițele mai mari.

Vei găsi setul perfect de Lego, mașinile sau dronele cu telecomandă, perfecte pentru băieți.

Poți cumpăra chiar și sănii sau mașinuțe mici și căluți.

DOAR la Universul Jucăriilor din Winmarkt mai găsești plușuri mari.

Mai mult, de aici poți cumpăra și tot ceea ce ai nevoie din gama pentru copii mici: pătuțuri, carseat-uri, măsuțe de înfășat, biberoane etc.

Și ca să vezi că găsești de toate, pentru toți, pe rafturi așteaptă jucăriile din orice reclamă pe care micuțul tău o vede. Găsești chiar și jocuri pentru cei mari: Qatan, Activity, Monopoly- Star Wars etc.

Iar dacă micuțul tău nu are o preferință, la Universul Jucăriilor, personalul foarte amabil te ajută să găsești cadoul perfect pentru copilul tău.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Nu mai umbla din magazin în magazin! Mergi direct la Winmarkt, la Universul Jucăriilor! Tot ce dorești, aici găsești!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.