22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

CORONAVIRUS: ZERO persoane infectate, 95 încarantinate și 79 izolate la domiciliu

Statistica privind coronavirusul este în dinamică. În aceste momente, în județul nostru NU EXISTĂ nicio persoană infectată. Avem însă 95 încarantinate și 79 izolate la domiciliu.

Români a intrat de ieri în scenariul 3 de acțiune în combaterea pandemiei de coronavirus. La nivel național sunt, azi, 123 de cazuri confirmate, din care 6 vindecate și niciun deces.

Totuși, fiind depășit pragul de 100 de confirmări, de luni se va impune starea de urgență în țară.

În județul nostru, NU AVEM nicio persoană confirmată cu coronavirus. Avem 95 de persoane încarantinate pentru care se așteaptă rezultatele.

Alte 79 de bistrițeni sunt izolați la domiciliu.

Situația la nivel național arată așa:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.