12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

De Crăciun, motocicliștii bistrițeni dăruiesc zâmbete. Vreți să-i ajutăm?

Motocicliștii bistrițeni s-au mobilizat, din nou, pentru o cauză nobilă, și organizează o campanie de Crăciun – DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET! Cum putem să-i ajutăm:

Dragi prieteni, Moto Bistrița organizează o strângere de donații pentru copiii nevoiași, bătrâni și cei bolnavi din județul nostru. Scopul nostru este să aducem un zâmbet pe fețele acestor oameni și să le oferim sprijinul de care au nevoie.

Fiecare donație contează enorm, indiferent dacă este o jucărie, haine, alimente sau chiar timpul tău. Cu ajutorul tău și al întregii noastre comunități putem face o diferență semnificativă în viețile acestora.

Haideți să ne unim și să arătăm că suntem o comunitate generoasă și empatică. Vă invităm să donați și să ne alăturăm forțele pentru a face o schimbare pozitivă în viața acestora, în prag de sărbători. Mulțumim anticipat pentru ajutorul acordat! DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET!„, spun motocicliștii bistrițeni.

Nicodim Bîrte, cel care a înființat Grupul Motocicliștilor Bistrița-Năsăud, spune că donațiile se pot face în perioada 1 – 20 decembrie și vor fi ridicate chiar de motocicliști.

Cei care vor să doneze mă pot contacta la numărul de telefon 0768 559 255 sau îmi pot scrie pe profilul meu de Facebook. După donații ne deplasăm noi, suntem mulți motocicliști și din tot județul. Se poate dona chiar și mobilă. Avem mașini mari, putem transporta și obiecte voluminoase, dacă e cazul„, ne-a explicat acesta.

Așadar, dacă doriți să dăruiți zâmbete celor care chiar au nevoie de ele, nu ezitați să luați legătura cu Nicodim Bîrte.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?