25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței: „Este o măsură grea, dar necesară pentru protejarea tuturor bistrițenilor”

Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței, anunță noi măsuri de combatere a răspândirii COVID-19: „Este o măsură grea, dar necesară pentru protejarea tuturor bistrițenilor…”

La propunerea viceprimarului Cristian Niculae, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a adoptat o măsură suplimentară pentru evitarea răspândirii coronavirusului. 

Este vorba despre închiderea tuturor parcurilor și a tuturor locurilor de joacă. Va fi interzis accesul și în locurile de picnic sau în pădurea-parc Schullerwald. 

Acesta a mai transmis că măsura va fi valabilă în Bistrița pentru o perioadă de 15 zile.

Această măsură intră în vigoare azi, 24.03.2020, începând cu ora 22 și se poate prelungi în cazul în care evoluția situației actuale o impune… Este o măsură grea, dar necesară în această situație pentru protejarea tuturor bistrițenilor”, a mai spus Cristian Niculae. 

Viceprimarul a mai subliniat că toți cetățenii orașului sunt rugați să respecte recomandările date de autorități și să mențină distanțarea socială. „Este cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii COVID-19. Arătați și voi că vă pasă! Stați acasă!”, a conchis viceprimarul orașului.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...