6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Cu ce se alege un polițist când trage într-un suspect care îi atacă colegul: Anchetă de luni de zile

În luna decembrie, cu doar o săptămână înainte de Crăciun, un polițist din Sîngeorz-Băi trăgea cu arma din dotare într-un tânăr care îi atacase colegul cu un cârlig de fier. Ulterior, tânărul a decedat la spital. La 4 luni de la incident, ancheta încă nu a fost finalizată…

În luna decembrie a anului 2017, un incident deosebit de grav petrecut în Sîngeorz-Băi atrăgea atenția asupra pericolului la care se supun polițiștii când intervin pentru aplanarea conflictului.

În data de 8 decembrie, doi agenți de la Sîngeorz-Băi erau chemați să aplaneze un conflict între un tânăr și un vecin de-al său, care ar fi fost agresat. Ajunși acolo, polițiștii au încercat să îl potolească pe scandalagiu, însă s-au trezit și ei atacați de către acesta.

Se pare că unul dintre agenți a fost lovit de către scandalagiu cu un cârlig de fier, moment în care celălalt agent a tras două focuri de avertisment, însă tânărul din Sîngeorz-Băi tot nu s-a calmat, iar polițistul a tras în el.

Unul dintre gloanțe a ajuns în zona abdominală, iar altul în coapsă. Tânărul a ajuns în stare foarte gravă la spital și băgat în sala de operații, unde a și decedat. Acesta a pierdut prea mult sânge în urma rănilor provocate.

Deși au trecut 4 luni de la incident, ancheta care l-a avut în centru pe polițistul care a tras cu arma din dotare pentru a-i salva viața colegului său încă nu a fost finalizată.

Se pare că încă nu au fost finalizate toate expertizele solicitate, care vor scoate în evidență dacă polițistul a folosit corespunzător arma din dotare.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...