-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Cunoști pe cineva care are nevoie de ochelari dar nu și-i permite?!? Spune-le celor de la Express Optic!

Petrecem tot mai mult timp cu ochii în gadgeturi, iar ochelarii au devenit o necesitate, pentru cei mai mulți dintre noi. Unii însă NU ÎȘI permit să-și îngrijească ochii! Dacă știi vreun caz social – un copil cu probleme de vedere, un bunic care nu mai vede bine sau nu își permite un asemenea „lux”, anunță-i pe cei de la Express Optic. În fiecare lună vor face cadou trei perechi de ochelari. Nici tu, ca și client, nu ești uitat…

Telefoanele ne sunt nelipsite, copiii fac orele on-line, televizorul merge aproape non-stop, așa că ochii ne sunt tot timpul stresați.

Mulți aleg să-și cumpere ochelari de protecție, pentru a preveni problemele pe viitor, alții își fac ochelari, pentru că inevitabilul s-a întâmplat.

Există printre noi unii care vor să-și cumpere ochelari, au nevoie disperată de ei, dar NU au cu CE să își cumpere.

Aici intervin cei de la Express Optic! Și voi! Mai exact, dacă știți cazuri sociale care au nevoie de ochelari, dar NU își permit să-și cumpere, dați de veste…!

Poate cunoașteți un copil care se chinuie să citească, având probleme de vedere, sau un bunic ce nu mai vede bine, dar care abia își permite pâinea cea de toate zilele, darămite un aasemenea lux”. Faceți-i cunoscută povestea.

Trimiteți detaliile cazului social pe adresa de mail [email protected] sau într-un mesaj pe mesageria de pe pagina de Facebook Express Optic .

Cazurile vor fi analizate și se va anunța public, pe pagina de Facebook, persoanele alese lunar să fie ajutate. Cei de la Express Optic promit să ajute TREI cazuri sociale în fiecare lună!

La Express Optic, nici tu, ca și client, nu ești uitat!

Magazinele Express Optic pun la dispoziția clienților lor un card de reduceri, prin care premiază fidelitatea și recomandările!  E un card de reduceri care crește progresiv și care poate fi transmisibil!

La ei găsești game diversificate de rame și lentile. Colecție LUXXOTICA a ajuns în magazinele Express Optic luna trecută, așa că puteți opta pentru ochelarii de la această gamă, sau de la una dintre celelalte game disponibile în magazin: Colecția nouă Ray-Ban, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Dolce&Gabanna, Sferoflex etc.

Bineînțeles, consultația e DIN PARTEA CASEI!

În Bistrița găsiți TREI magazine Express Optic:

Liviu Rebreanu, nr. 11, tel. 0726179915

Liviu Rebreanu nr. 28 (vizavi de Vodafone) tel. 0726182999

Str. Florilor, nr 1 (parter bloc Lama) tel. 0729086439

Dacă dați un like paginii Express Optic pe Facebook veți rămâne la curent cu toate noutățile și ofertele!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: