21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

De ce și cum să investești eficient în web design?! WeDevIT are soluția!

De la an la an, investițiile în domeniul IT devin tot mai mari. Piața de web design din România a ajuns astăzi o adevărată ramură de bază a economiei românești. În toată această avalanșă a dezvoltării pieței de web design și-a găsit loc cu ușurință și firma de web design WeDevIT din Cluj-Napoca, cu un protofoliu de peste 150 de proiecte bifate într-un singur an.

 

Intrată pe piața de web design din Transilvania în pimăvara lui 2017, firma WeDevIT din Cluj-Napoca a decis să facă lucrurile total diferit. Pe lângă atenția orientată în permanență asupra clientului și nevoilor sale, firma surprinde printr-o serie de soluții online inovative.

„Firma noastră oferă servicii de top la prețuri avantajoase. Site-urile pe care le facem sunt moderne, cu design scalabil, pregătite pentru orice tip de device. Încă de când am intrat pe piață, atenția noastră a fost și este orientată în permanență asupra clientului. Tocmai de aceea oferim suport 24/7 prin telefon și e-mail. La noi, un site costă doar 1.600 ron. În plus, clienții noștri beneficiază de consultanță, modificări și mentenanță gratuite pe viață. Cred că asta ne și diferențiază de alții pe o piață competitivă, aflată într-o continuă dezvoltare”, spune Tudor Cîmpean, administratorul WeDevIT din Cluj-Napoca.

Gama de servicii oferite de WeDevIT este una variată care include Logo Design, Website Design, Promovare și Optimizare, Branding, cărți de vizită, flyere și bannere. Practic, tot ceea ce ține de prezența unei firme în mediul online și nu numai. În doar un an de zile, echipa de 10 oameni condusă de tânărul Tudor Cîmpean a bifat peste 150 de proiecte de succes care pot fi consultate pe https://www.wedev-it.ro/portfolio.

„În general, website-ul este prima interacțiune pe care clienții o au cu antreprenorii și tocmai de aceea trebuie pus un accent deosebit pe calitatea acestuia. Prima impresie contează mereu! Noi îi ajutăm să obțină efectul dorit asupra vizitatorilor și să îi impresioneze încă de la prima interacțiune. Așa cum spune Steve Jobs, creativitatea înseamnă pur şi simplu conectarea unor lucruri. Noi asta facem și cred că facem bine, explică Tudor.

 

În concluzie, WeDevIT vine în sprijinul clienților din Transilvania și nu numai, care înțeleg importanța investițiilor în web design, cu un preț competitiv, calitate superioară și beneficii extraordinare. Lista de servicii oferite poate fi consultată pe https://www.wedev-it.ro/webdesign iar informații suplimentare se pot obține la telefon 0751/777 771.

WeDevIT – Dacă tu îl poți visa, noi îl putem dezvolta!

„If you can dream it, WE can DEV IT!”

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...