Un antreprenor de 35 de ani din Sîngeorz-Băi, care administrează de mai bine de un deceniu un salon de tatuaje în Cluj-Napoca a deschis noul sezon al show-ului culinar Chefi la Cuțite. Acesta a mizat pe aripioare la cuptor cu sos blue cheese, însă nu i-a convins pe chefi.
Alex Ureche are 35 de ani și este din Sîngeorz-Băi. Deține, alături de soția sa, un salon de tatuaje în Cluj-Napoca, iar în ultimii ani a fost „pânza” soției sale, care este tatoo artist.
Acesta a jonglat cu mai multe business-uri, iar în pandemie și-a îndreptat atenția spre bucătărie. A început cu un food truck axat pe pizza, iar de curând a deschis și un restaurant în Cluj-Napoca.
Alex a deschis noul sezon al show-ului culinar Chefi de Cuțite, de la Antena 1, prezentând chiar prima farfurie a emisiunii. Acesta a mizat pe aripioare la cuptor cu sos blue cheese.
„Am prins drag față de bucătărie după pandemie și am deschis propriul meu food truck cu pizza. După un an de zile de experiență cu rulota, am deschis propriul meu restaurant în Cluj. O să fim axați pe pizza, panini și mici deserturi. Eu vreau să merg doar pe astea”, a spus Alex Ureche, la Chefi la Cuțite.
Din păcate, preparatul sîngeorzanului nu i-a convins pe chefi, care au precizat că preparatul a fost prea simplu și că se așteptau la mai multă complexitate în farfurie.
Bistrițeanul.ro a pezentat povestea lui Alex Ureche aici:













