30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

DE NECREZUT! Cum s-a trezit fosta șefă de la CAS Camelia Ilișuan cu mașina mutată fără să știe, pentru a face loc mai marilor din PNL

Camelia Ilișuan, fosta șefă a Casei Județene de Asigurări de Sănătate s-a trezit cu mașina mutată fără să știe. Mașina a fost mutată din parcarea Casei de Cultură, pentru a face loc mai marilor PNL veniți la alegerile locale. Negăsind mașina unde a lăsat-o, Camelia Ilișuan a fost convinsă că i-a fost furată.

Într-o postare pe Facebook, Camelia Ilișuan povestește cum sâmbătă s-a trezit cu mașina personală mutată din parcare. Fosta șefă a CJAS, care locuiește în centrul istoric, și-a parcat mașina în parcarea Palatului Culturii. De acolo, reprezentanții Primăriei Bistrița  au mutat-o pe o stradă adiacentă, fără să o anunțe.

Cum nimeni nu a înștiințat-o că a mutat mașina, Camelia Ilișuan a fost convinsă că cineva i-a furat-o.

După cum povestește Ilișuan, mașina ar fi fost mutată pentru a face loc autoturismele cu care au venit liberalii la alegerile interne. Acestea au avut loc sâmbătă, la Palatul Culturii.

„Mi-am regăsit mașina. A fost mutată pe o stradă adiacentă Palatului Culturii, ca să nu deranjeze marea adunare mare de alegeri.  Să nu incomodeze elitele țării care trebuiau să parcheze mașinile cât mai aproape de intrare. Că în sala de ședință nu puteau intra cu mașinile. Nu m-a anunțat nimeni să îmi mut mașina, nu m-a informat nimeni că mi s-a mutat mașina. Am făcut eu săpături înainte de a o reclama ca furată… așa cum aveam de gând.

Au mutat-o ilegal, manifestarea a fost privată, nu publică. O ședință de partid la care au acces doar membrii delegați nu este o manifestare publică. Este echivalentă cu o nuntă, dacă vreți, la care participă doar invitații. Să le fie rușine celor care au hotărât să mute niște bunuri private fără acordul proprietarilor. Doar așa, pentru că sunt vătafi pe tarlaua lui tată-său și își permit să facă ce vor fără să țină seama de vreo lege sau măcar de bunul simț. Protagoniștii cred că știți cine sunt, primarul proaspăt reales în funcția de șef de trib și Poliția Locală, la ordinele lui. Mă gândesc dacă să îi fac o plângere de abuz în serviciu. Rușine!” a povestit pe Facebook Camelia Ilișuan.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mașina i-a fost furată, din moment ce i-a fost mutată fără știrea și consimțământul proprietarului… Cred că legea prevede doar în situații extreme de siguranță națională sau situații de urgență ca un bun, în cazul acesta o mașină să poată fi mutată fără cu sau fără știrea și consimțământul proprietarului…

  2. E tara lui johha, tara tururor oisibilitatilir, fiecare face ce vrea daca e pulitic un oic, dna sa i dea in judecata, bine daca am fibAnerica, da la noi haules baules

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...