-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Deputatul bistrițean Lorant Sas a câștigat alegerile regionale pentru Biroul Național al Partidului REPER

Deputatul bistrițean Lorant Sas a câștigat alegerile regionale pentru Biroul Național al Partidului REPER. Acesta va coordona activitatea filialelor din șase județe, pentru următorii doi ani.

Ieri a avut loc prima Adunare Generală a Partidului REPER. În cadrul acesteia, deputatul bistrițean Lorant Sas a fost votat coordonator regional pentru șase județe. Mandatul este pe o perioadă de doi ani de zile.

Ieri am participat, împreună cu colegii mei, membri ai Partidului REPER, la prima Adunare Generală a formațiunii politice. În cadrul acesteia au fost alese structurile naționale de conducere, arbitraj și control.

În urma alegerilor, am fost desemnat reprezentant al regiunii Nord-Vest în Biroul Național REPER. Voi avea un mandat de 2 ani în această funcție.
Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru încredere și pentru voturi colegilor din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj. În perspectiva anului electoral 2024 îi asigur că voi contribui cu tot ce îmi stă în putință la succesul filialelor REPER în aceste județe. Vom munci împreună și vom demonstra că reprezentăm viitorul politic reformator și proeuropean!” a transmis Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Eu caut sa_mi schimb politica de a vota mereu cu PNL. Stimez pe Ciolos, dar in tot Ardealul de nord nu au gasit unul mai cu sange decat acest Domn?

  2. E clar! M-am bucurat degeaba când a anuntat Cioloș că-și face partid. Cu Lorant, politicianul care câștigă doar alegeri interne, desfașurare si mânărite într-o cameră de bloc, n-am cum să votez Reper. La Bistrița nu-l votam oricum. Acum e limpede, nici la Europarlamentare, nici la nationale. Adio baieți! Mai bine mă piș pe el de vot decât să votez deputatul invizibil.

  3. Personal sunt dezamăgit de dezintegrarea (poate chiar pulverizarea) unui partid ( vechiul USR) în care cu certitudine și-au pus mari speranțe cei care și-au dorit înnoirea clasei politice. În contrast cu partidele mari (PNL și PSD) care și-au dat mâna pentru păstrarea sau chiar acordarea de noi privilegii proprii așa cum am putut constata ,,speranțele pentru noi politicieni, mai buni și mai devotați, au fost risipite de divergențele și dihoniile apărute din senin între ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.