24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Deputatul Bogdan Ivan Gruia, la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a participat zilele tecute la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt. „Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație…”

În această săptămână am reprezentat România și PSD la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari, organizat în Egipt de Uniunea Inter-Parlamentară Mondială”, a  transmis deputatul Bogdan Ivan.

Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație, infrastructură IT și bugete crescute pentru cercetare & dezvoltare.

În calitate de Vicepreședinte a Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informației și comunicații am pledat pentru alocări suplimentare din partea Comisiei Europene pentru cercetarea unor noi tehnologii și pentru tranziția verde digitală!

Mă bucur că în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu Președintele UIP, Duarte Pacheco, s-a luat în calcul recomandarea de a se susține la nivel mondial o alocare de cel puțin 3% din PIB pentru cercetare și dezvoltare”, a mai spus deputatul Bogdan Ivan.

Din delegația României au făcut parte deputații Cristina Dumitrache (PSD) și Alexandru Popa (PNL).

România poate fructifica oportunitățile date de schimbările mondiale prin implicarea tinerilor capabili în deciziile politice majore! Am mare încredere în generația noastră și în ideile care pot aduce prosperitatea pentru cât mai mulți dintre români!”, a conchis Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...