18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Deputatul Bogdan Ivan Gruia, la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a participat zilele tecute la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt. „Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație…”

În această săptămână am reprezentat România și PSD la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari, organizat în Egipt de Uniunea Inter-Parlamentară Mondială”, a  transmis deputatul Bogdan Ivan.

Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație, infrastructură IT și bugete crescute pentru cercetare & dezvoltare.

În calitate de Vicepreședinte a Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informației și comunicații am pledat pentru alocări suplimentare din partea Comisiei Europene pentru cercetarea unor noi tehnologii și pentru tranziția verde digitală!

Mă bucur că în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu Președintele UIP, Duarte Pacheco, s-a luat în calcul recomandarea de a se susține la nivel mondial o alocare de cel puțin 3% din PIB pentru cercetare și dezvoltare”, a mai spus deputatul Bogdan Ivan.

Din delegația României au făcut parte deputații Cristina Dumitrache (PSD) și Alexandru Popa (PNL).

România poate fructifica oportunitățile date de schimbările mondiale prin implicarea tinerilor capabili în deciziile politice majore! Am mare încredere în generația noastră și în ideile care pot aduce prosperitatea pentru cât mai mulți dintre români!”, a conchis Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...