9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Deputatul Bogdan Ivan Gruia, la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a participat zilele tecute la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari din Egipt. „Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație…”

În această săptămână am reprezentat România și PSD la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari, organizat în Egipt de Uniunea Inter-Parlamentară Mondială”, a  transmis deputatul Bogdan Ivan.

Am pledat în numele României și al tinerilor din țara noastră pentru drepturi ale tinerilor, acces la educație, infrastructură IT și bugete crescute pentru cercetare & dezvoltare.

În calitate de Vicepreședinte a Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informației și comunicații am pledat pentru alocări suplimentare din partea Comisiei Europene pentru cercetarea unor noi tehnologii și pentru tranziția verde digitală!

Mă bucur că în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu Președintele UIP, Duarte Pacheco, s-a luat în calcul recomandarea de a se susține la nivel mondial o alocare de cel puțin 3% din PIB pentru cercetare și dezvoltare”, a mai spus deputatul Bogdan Ivan.

Din delegația României au făcut parte deputații Cristina Dumitrache (PSD) și Alexandru Popa (PNL).

România poate fructifica oportunitățile date de schimbările mondiale prin implicarea tinerilor capabili în deciziile politice majore! Am mare încredere în generația noastră și în ideile care pot aduce prosperitatea pentru cât mai mulți dintre români!”, a conchis Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.