15.4 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Deputatul Bogdan Ivan Gruia: Norma de hrană pentru bolnavii din spitale, dublată azi prin lege!

Norma de hrană pentru bolnavii din spitale a fost dublată astăzi prin lege – a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia. Ce prevede legea:

Ce prevede legea pe care am inițiat-o în urmă cu un an împreună cu colegii mei din PSD:

  • Minim 22 de lei/zi pentru hrana bolnavilor din România!
  • Valoarea de 22 de lei/zi se va actualiza anual cu rata inflației (nu mai e nevoie să votezi în fiecare an norma de hrană);
  • Finanțarea pentru norma de hrană va fi suportată din bugetul de stat (nu din bugetele spitalelor sau autorităților locale);

Legea putea fi adoptată acum un an, când am depus-o în Parlament! Foștii miniștri ai sănătății din partea USR au ignorat acest proiect de lege! A fost nevoie să treacă un an și a fost nevoie ca PSD să ajungă la guvernare, pentru ca bolnavii din spitale să fie luați în seamă!

Le mulțumesc în numele bolnavilor din spitale tuturor parlamentarilor care au votat această lege, indiferent de culoarea lor politică. Îi mulțumesc președintelui PSD, Dlui Marcel Ciolacu și Ministrului Sănătății Dlui. Alexandru Rafila, pentru că au promovat ca prioritate acest proiect. Multumesc colegilor coinițiatori Daniel Suciu, George Șoldan și tuturor colegilor din grupul parlamentar PSD.

Pozele de pe Facebook nu rezolvă problema normei de hrană! În schimb o lege, DA!”, a concluzionat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....