21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Deputatul Bogdan Ivan Gruia: Norma de hrană pentru bolnavii din spitale, dublată azi prin lege!

Norma de hrană pentru bolnavii din spitale a fost dublată astăzi prin lege – a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia. Ce prevede legea:

Ce prevede legea pe care am inițiat-o în urmă cu un an împreună cu colegii mei din PSD:

  • Minim 22 de lei/zi pentru hrana bolnavilor din România!
  • Valoarea de 22 de lei/zi se va actualiza anual cu rata inflației (nu mai e nevoie să votezi în fiecare an norma de hrană);
  • Finanțarea pentru norma de hrană va fi suportată din bugetul de stat (nu din bugetele spitalelor sau autorităților locale);

Legea putea fi adoptată acum un an, când am depus-o în Parlament! Foștii miniștri ai sănătății din partea USR au ignorat acest proiect de lege! A fost nevoie să treacă un an și a fost nevoie ca PSD să ajungă la guvernare, pentru ca bolnavii din spitale să fie luați în seamă!

Le mulțumesc în numele bolnavilor din spitale tuturor parlamentarilor care au votat această lege, indiferent de culoarea lor politică. Îi mulțumesc președintelui PSD, Dlui Marcel Ciolacu și Ministrului Sănătății Dlui. Alexandru Rafila, pentru că au promovat ca prioritate acest proiect. Multumesc colegilor coinițiatori Daniel Suciu, George Șoldan și tuturor colegilor din grupul parlamentar PSD.

Pozele de pe Facebook nu rezolvă problema normei de hrană! În schimb o lege, DA!”, a concluzionat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...