-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Descoperire macabră la Năsăud: în albia râului Someș a fost găsit cadavrul unui bărbat

În această dimineață, polițiștii năsăudeni au descoperit un cadavru în albia râului Someș. Se pare că acesta este deja în descompunere, astfel că va fi dificilă inclusiv identificarea persoanei decedate, în absența documentelor.

Polițiștii năsăudeni au fost alertați în această dimineață despre prezența unui cadavru în albia râului Someș, pe raza orașului Năsăud. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o crimă, accident, sinucidere sau chiar moarte naturală.

„La fața locului, polițiștii  de Investigații Criminale și cei ai Serviciului Criminalistic efectuează cercetări pentru a stabili identitatea persoanei, precum și împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cadrul dosarului deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, va fi dispusă necropsia cadavrului care va stabili data și cauza decesului”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Potrivit mesager24 este vorba despre cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție. Acesta a fost găsit în apropierea fostei gropi de gunoi a orașului.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: